{ Τελευταία νέα }

Σκωτία: Παραιτήθηκε η επικεφαλής της ιατρικής επιτροπής Δρ Catherine Calderwood

παραβίασε την καραντίνα και επισκέφθηκε το δεύτερο σπίτι της


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Σκωτία: Παραιτήθηκε η επικεφαλής της ιατρικής επιτροπής Δρ Catherine CalderwoodΗ Δρ Catherine Calderwood δήλωσε ότι «λυπάται βαθιά» και ότι παραιτήθηκε «με βαριά καρδιά».

Η επικεφαλής ιατρός της Σκωτίας Δρ Catherine Calderwood παραιτήθηκε αφού ζήτησε συγνώμη για τις δύο επισκέψεις της στο δεύτερο σπίτι της κατά τη διάρκεια της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

Αρχικά, όταν είχαν ανακαλυφθεί οι επισκέψεις της,  είχε δηλώσει ότι  ήταν λάθος αυτό που είχε κάνει αλλά με τη σύμφωνη γνώμη της Πρωθυπουργού Nicola Sturgeon θα συνέχιζε να εργάζεται.

Αργότερα το βράδυ της Κυριακής 5/4 η Δρ Catherine Calderwood ανακοίνωσε την παραίτησή της. Δήλωσε ότι «λυπάται βαθιά» και ότι παραιτήθηκε «με βαριά καρδιά».
Είπε ότι συμφώνησε με την Πρωθυπουργό Nicola Sturgeon ότι η «δικαιολογημένη κριτική» στη συμπεριφορά της κινδύνευε να αποσπάσει την δουλειά της σε σχέση με την πανδημία.

Η επικεφαλής ιατρός ήταν μεταξύ εκείνων που ηγούνταν της καμπάνιας «μένουμε σπίτι» προτρέποντας το κοινό να μείνει στο σπίτι για να σώσει ζωές και να προστατεύσει το NHS. Όμως, υπέστη σφοδρή κριτική όταν την ίδια ώρα, φωτογραφίες της από οικογενειακό ταξίδι στην Earlsferry δημοσιεύθηκαν στο The Scottish Sun.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ