{ Μουσική }

Shawn Lee Sound System [UK] + Mount Ten [GR] στο μπαρ Θερμαϊκός


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Shawn Lee Sound System [UK] + Mount Ten [GR] στο μπαρ Θερμαϊκός

Χώρος: Θερμαϊκός
Διεύθυνση: Λ.Νίκης 21, 54623
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θερμαϊκός
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Shawn Lee, Mount Ten
Πότε: 21/04/2019
Ώρα έναρξης: 18:30

Shawn Lee Sound System [UK] + Mount Ten [GR] στο μπαρ Θερμαϊκός.

Βλέπετε σειρές; Παίζετε βιντεοπαιχνίδια; Μήπως σας αρέσουν τα soundtracks ταινιών; Αν η απάντηση σε έστω ένα από αυτά τα ερωτήματα είναι καταφατική, τότε το πιθανότερο είναι ότι έχετε συναντήσει κάπου τη μουσική του Shawn Lee.

Ο Shawn Lee γεννήθηκε στις ΗΠΑ. Το πολυπολιτισμικό περιβάλλον της οικογένειάς του τον έκανε από νωρίς ανοιχτό σε νέους ήχους και κουλτούρες. Το 1988, σε ηλικία 25 χρονών, μετακόμισε στο Los Angeles. Εκεί συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Jeff Buckley και οι The Dust Brothers, γνωστοί για το soundtrack της ταινίας Fight Club.

Στα μέσα των ?90s διέσχισε τον Ατλαντικό και εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο. Ζώντας μέσα στο διαρκώς ανήσυχο πνεύμα αυτής της πόλης, ξεκίνησε τις απανωτές κυκλοφορίες δίσκων με σαφείς soul/funk επιρροές. Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει πάνω από τριάντα άλμπουμ, άλλα ως solo καλλιτέχνης και άλλα με συμμετοχή του σε διάφορα σχήματα. Η τρέχουσα δεκαετία τον βρήκε να συνεργάζεται με τον ταλαντούχο Αμερικανό καλλιτέχνη AM. Το 2010 ανέλαβε την πρώιμη παραγωγή για το κομμάτι Off to the Races της Lana Del Rey. Παλιότερες συνεργασίες του περιλαμβάνουν το Robbie Williams, την Alicia Keys και την Amy Winehouse.

Εξίσου μακρύς είναι και ο κατάλογος με τα soundtracks που έχει συνθέσει. Η μουσική του Shan Lee απαντάται σε σειρές όπως το Nip Tuck, το Lost και το CSI:Miami, σε ταινίες όπως το Ocean?s Thirteen και σε βιντεοπαιχνίδια όπως το Bully και το The Getaway. 

Την Κυριακή 21 Απριλίου αυτός ο τόσο παραγωγικός καλλιτέχνης έρχεται στο Μπαρ Θερμαϊκός για ένα πολύωρο sound system γεμάτο ατμοσφαιρικότητα. Μαζί του πίσω από τα κρουστά ο Brother Lee.

Shawn Lee Sound System [UK]
+
Mount Ten [GR]
Κυριακή 21 Απριλίου 2019, ώρα έναρξης 18:30
Μπαρ Θερμαϊκός
είσοδος ελεύθερη

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ