{ Τελευταία νέα }

Σε βίντεο η στιγμή της σύλληψης του μακελλάρη της Νίκαιας στη Γαλλία

Έφθασε με τρένο στην Νίκαια, έχοντας έγγραφο ταυτότητας που εκδόθηκε από τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό


Κατηγορίες: Διεθνή

Σε βίντεο η στιγμή της σύλληψης του μακελλάρη της Νίκαιας στη ΓαλλίαΈνα βίντεο έρχεται στην δημοσιότητα που αποτυπώνει την στιγμή της σύλληψης του μακελλάρη της Εκκλησία της Νίκαια στη Γαλλία.

Ένα βίντεο έρχεται στην δημοσιότητα που αποτυπώνει την στιγμή της σύλληψης του μακελλάρη στην Νίκαια της Γαλλίας. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αντιτρομοκρατικής Εισαγγελίας της Γαλλίας ο Τυνήσιος 25χρόνος δράστης ονομάζεται Μπραχίμ Σουλαουί και έφτασε στην Νίκαια έχοντας στην κατοχή του έγγραφο ταυτότητας που είχε εκδοθεί από τον Ερυθρό Σταυρό της Ιταλίας. 
Ο δράστης  που τραυματίστηκε κατά τη σύλληψή του, έχοντας  τις αιθήσεις του, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την επίθεση, ενώ κατά τη διάρκεια της σύλληψής του φώναζε “Αλλάχου Άκμπαρ”.
 
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ο ισλαμιστής δράστης κατά την επίθεσή του μέσα στην εκκλησία της Νίκαιας, έκοψε τον λαιμό μιας 70χρονης γυναίκας ενώ μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον νεωκόρο της εκκλησίας.
 Το τρίτο θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης, αιμόφυρτο κατάφερε να βγει έξω από το σημείο της επίθεσης αλλά κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα μέσα σε ένα κατάστημα.
Ανάμεσα στους τρεις νεκρούς, συγκαταλέγονται και άλλοι έξι τραυματίες των οποίων η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.
 
Η Γαλλία αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού στα εδάφη της στο ανώτατο επίπεδο, όπως ανακοίνωσε  ο πρωθυπουργός της Γαλλίας κ. Ζαν Καστέξ, ο οποίος δήλωσε ενώπιον της Εθνοσυνέλευσης ότι η απάντηση της κυβέρνησης στην επίθεση θα είναι σκληρή και αμείλικτη.
 
Οι καμπάνες σε ολόκληρη τη Γαλλία θα ηχήσουν πένθιμα στις 15:00 τοπική ώρα στη μνήμη των θυμάτων.
Δείτε το βίντεο από την στιγμή της σύλληψης του τρομοκράτη
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ