{ Τελευταία νέα }

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου-Συνελήφθη 20χρονος Αλβανός εργάτης


Κατηγορίες: Κοινωνία

Σαντορίνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του ιδιοκτήτη ξενοδοχείου-Συνελήφθη 20χρονος Αλβανός εργάτηςΈνας 20χρονος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Θήρας καθώς φέρεται να είναι ο δολοφόνος του 69χρονου ξενοδόχου στην Οία που βρέθηκε απανθρακωμένος.

Ένας 20χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Σαντορίνης, ως ο πλέον βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 69χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα στην επιχείρησή του. 
 
Οι αρχές εξέταζαν από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας πίσω από τη φωτιά που ξέσπασε στο ξενοδοχείο, ενώ μάλιστα, το πτώμα ήταν σε τέτοιο βαθμό απανθρακωμένο που ο ιατροδικαστής δεν μπορούσε  να εξάγει από την έρευνά του συμπεράσματα.
Tο κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό και  ο δράστης επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του βάζοντας φωτιά στον τόπο του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος Αλβανός εργάτης σε ξενοδοχείο έφθασε σε σημείο να δολοφονήσει το αφεντικό του για ένα χρέος 200 ευρώ και να προσπαθήσει να εξαφανίσει το πτώμα βάζοντας του φωτιά με βότκα και χαρτιά. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ