{ Τελευταία νέα }

Σάμος: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο των δύο παιδιών Μητσοτάκη-Τσίπρα-Σακελλαροπούλου- Κεραμέως


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Σάμος: Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο των δύο παιδιών Μητσοτάκη-Τσίπρα-Σακελλαροπούλου- ΚεραμέωςΣυλλυπητήρια μηνύματα Μητσοτάκη-Τσίπρα-Σακελλαροπούλου- Κεραμέως για το θάνατο των δύο παιδιών που καταπλακώθηκαν στη Σάμο μετά το σεισμό

Συλλυπητήρια μηνύματα ανήρτησαν σε προσωπικούς τους λογαριασμούς σε facebook, twitter και άλλα social media για το θάνατο των δύο παιδιών που καταπλακώθηκαν από πτώση τοίχου στη Σάμο αρκετοί πολιτικοί της χώρας μας που στέλνουν και μήνυμα στήριξης στους σεισμόπληκτους.

Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η σκέψη μας είναι δίπλα στις οικογένειές τους και στον αβάσταχτο πόνο που βιώνουν στη δοκιμαζόμενη Σάμο», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο Twitter. «Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια Αλέξη Τσίπρα:
Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα πρωτίστως για την κοινωνία της Σάμου, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα.
Δυστυχώς, ο σεισμός που έγινε αισθητός νωρίς το μεσημέρι σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας, αποδείχθηκε φονικός.
Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους και τα λόγια αυτές τις ώρες είναι φτωχά. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και την ειλικρινή μου συμπαράσταση σε όλο το νησί.


Συλλυπητήρια Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Τα συλλυπητήρια και η σκέψη μας στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού στη Σάμο και τη Σμύρνη. Η ανθρώπινη τραγωδία δεν γνωρίζει σύνορα. Ευχή μας οι λιγότερες δυνατές απώλειες και καθήκον μας η άμεση στήριξη του νησιού.
 Συλλυπητήρια Νίκης Κεραμέως:
Είμαι συντετριμμένη από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών από το σεισμό της Σάμου.Οι μαθητές ήταν καθ'οδόν για το σπίτι τους όταν καταπλακώθηκαν από έναν τοίχο.Τα λόγια φτωχά. Οι σκέψεις μας με τις οικογένειες των παιδιών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε οικείους, φίλους, συμμαθητές.

 

 

 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ