{ Τελευταία νέα }

Σάμος: Μια τεράστια Ελληνική σημαία 105τ.μ. θα απλωθεί στον κόλπο Βαθέος την 28η Οκτ 2020!!

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

Σάμος: Μια τεράστια Ελληνική σημαία 105τ.μ. θα απλωθεί στον κόλπο Βαθέος την 28η Οκτ 2020!!Μια τεράστια Ελληνική σημαία θα απλωθεί στο κόλπο Βαθέος την 28η Οκτ 2020 για να μας θυμίσει τον αγώνα των προγόνων μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου
Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα γιορτής και χαράς για όλους τους Έλληνες. Ο επετειακός εορτασμός της ημέρας αυτής αποτελεί ευκαιρία και ταυτόχρονα υποχρέωση για όλους μας να αποδώσουμε φόρο τιμής στους ήρωες , που με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού. 
Στο πλαίσιο του φετινού  εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου , στο οποίο λόγω υγειονομικών συνθηκών δεν περιλαμβάνονται στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, θα πραγματοποιηθεί ανάπτυξη Ελληνικής σημαίας μεγάλου μεγέθους (105 τ.μ.) στην επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο της πόλεως Σάμου στις 12:30 το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου από δύτες αυτόνομης κατάδυσης του Λιμεναρχείου Σάμου και του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, υπό την αιγίδα και την οργανωτική υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
Ας τιμήσουμε και φέτος τον αγώνα των προγόνων μας που μας υποδεικνύει τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνικός λαός όταν είναι ενωμένος και ας γιορτάσουμε με υψηλό το εθνικό φρόνημα!
Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου.

 

28η Οκτωβρίου 2020-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΑΜΟΥ
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ