{ Τελευταία νέα }

Ρετζέπ Ερντογάν: «Η Τουρκία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης»

Τί δήλωσε ο Πρόεδρος Ερντογάν σε τηλεδιάσκεψη με μέλη του κόμματος AKP


Κατηγορίες: Διεθνή

Ρετζέπ Ερντογάν: «Η Τουρκία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης»

Σε τηλεδιάσκεψη που είχε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ερτντογάν, με μέλη του κόμματος του ΑΚP δήλωσε ότι η Τουρκία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ε.Ε αλλά θα πρέπει να μη λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στις 22/11 ότι η χώρα του βλέπει τον εαυτό της ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης, αλλά δεν θα ενδώσει στις επιθέσεις και στα «δύο μέτρα και δύο σταθμά».
 
Πιο συγκεκριμένα κατά την διάρκεια ομιλίας του σε μέλη του κόμματός του ΑΚP ανέφερε:
«Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης… Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι θα λυγίσουμε σε απροκάλυπτες επιθέσεις εναντίον της χώρας και του έθνους μας, συγκεκαλυμμένες αδικίες και δύο μέτρα και δύο σταθμά».
Στην ομιλία του αυτή, η οποία έγινε  μέσω βιντεοσύνδεσης από την Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση θα πρέπει να τηρήσει τις υποσχέσεις της σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα και να κάνει την Τουρκία πλήρες μέλος της ΕΕ.
 
«Καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση να τηρήσει τις υποσχέσεις της προς τη χώρα μας από το θέμα της πλήρους ένταξης έως το μεταναστευτικό, προκειμένου να μπορέσουμε να χτίσουμε μια στενότερη, αποτελεσματικότερη συνεργασία», επισήμανε ο Τούρκος πρόεδρος.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ