{ Υγεία }

Πυροσβέστες εξέφρασαν ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και νοσοκόμους του ΑΧΕΠΑ


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Πυροσβέστες εξέφρασαν ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και νοσοκόμους του ΑΧΕΠΑΑνάβοντας τις σειρήνες των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος αντιπροσωπεία πυροσβεστών καταχειροκρότησε το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Τρίτη 7 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας 2020, συγκετρωμένοι πυροσβέστες στην είσοδο του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ εξέφρασαν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς και νοσηλευτές του ΑΧΕΠΑ για την τιτάνια μάχη που δίνουν κατά του κορωνοϊού, με τους ήχους των σειρήνων των οχημάτων τους και με ένα θερμό χειροκρότημα.

Ανάβοντας τις σειρήνες των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος αντιπροσωπεία πυροσβεστών καταχειροκρότησε το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κορωνοϊό και δέχθηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα της χώρας.

Σε κλίμα αλληλεγγύης, γιατροί και νοσηλευτές βγήκαν στην πύλη του ΑΧΕΠΑ και ανταπέδωσαν το χειροκρότημα. Και από τις δύο πλευρές ακουγόταν η λέξη «ευχαριστώ» δείχνοντας έτσι πως όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τη δύσκολη αυτή κατάσταση και θα βγούμε νικητές.

«Εσείς δεχτήκατε το πρώτο κρούσμα με κορωνοϊό. Από τότε και μέχρι σήμερα δίνετε ασταμάτητα τη μάχη για την προστασία της ζωής των συνανθρώπων μας. Δεχτείτε από όλο το πυροσβεστικό προσωπικό, από τον αρχηγό μας μέχρι και τον νεότερο υπάλληλο την απέραντη ευγνωμοσύνη μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ. Συνεχίστε να σώζετε ανθρώπινες ζωές. Να είστε γεροί, να είστε δυνατοί και θα είμαστε δίπλα σας. Σας ευχαριστούμε», ήταν το μήνυμα που έστειλε ένας πυρόσβεσης από μεγάφωνο του οχήματος

Πηγή: voria.gr

Φωτογραφία: Giannis Papanikos

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ