{ Τελευταία νέα }

Ψηφιακές κάμερες ...στα σκαριά...για τον έλεγχο της παραβατικότητας στις λεωφορειολωρίδες του ΟΑΣΘ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ψηφιακές κάμερες ...στα σκαριά...για τον έλεγχο της παραβατικότητας στις λεωφορειολωρίδες του ΟΑΣΘΨηφιακές κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης θα παρακολουθούν την κίνηση και θα εντοπίζουν τους...παραβάτες οδηγούς.

Ψηφιακές κάμερες στις λεωφορειολωρίδες της Θεσσαλονίκης θα παρακολουθούν την κίνηση και θα εντοπίζουν τους...παραβάτες οδηγούς.
 
Σύμφωνα με  τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΑΣΘ Σάββα Παναγιωτίδη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ''στο Κόκκινο'', έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συναντήσεις με την Τροχαία και μέσα  στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τοποθετηθούν και να λειτουργήσουν οι ψηφιακές κάμερες. Οι θα μπορούν να τοποθετηθούν σε 30 με 40 σημεία των λεωφορειοδρόμων.
 
«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Υπάρχει πραγματική κατάληψη στις λεωφορειολωρίδες από ασυνείδητους οδηγούς» τόνισε ο κ. Παναγιωτίδης. Ανέφερε δε,  ότι οι απαραίτητες εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών, οπότε και θα ξεκινήσει η συστηματική παρακολούθηση της παραβατικότητας εντός των λεωφορειοδρόμων.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ