{ Τελευταία νέα }

Πρωτότυπο συμφωνητικό ενοικίασης σπιτιού για την προστασία των αδέσποτων ζώων

Δείτε ποιος ήταν ο απαράβατος νόμος του συμφωνητικού


Κατηγορίες: Ελλάδα

Πρωτότυπο συμφωνητικό ενοικίασης σπιτιού για την προστασία των αδέσποτων ζώωνΕνα πρωτότυπο συμφωνητικό ενοικίασης ακινήτου του υπέγραψε ο δ/ντης της τράπεζας Πειραιώς Κομοτηνής με απαράβατο όρο στον ενοικιαστή να έχει μονίμως έξω από το χωράφι δοχείο με νερό για τα αδέσποτα ζωάκια της περιοχής.

Ενα πρωτότυπο συμφωνητικό ενοικίασης του ακινήτου του υπέγραψε ο δ/ντης της τράπεζας Πειραιώς Κομοτηνής και ενεργός ζωόφιλος μέλος πανελληνίων ζωοφιλικών οργανώσεων Αντώνης Λιάπης. Ο κ Λιάπης έθεσε ως απαράβατο ορο στον ενοικιαστή του να έχει μονίμως έξω από το χωράφι δοχείο με νερό για τα αδέσποτα σκυλιά και γατιά της περιοχής . Το συμφωνητικό ανέβασε ο ίδιος στο Facebook και αμέσως συγκέντρωσε πολλά like.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Λιάπης στην ανάρτηση του έγραψε:
 
ΥΠΟ ΕΝΑΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΝ ΟΡΟΝ…
 
Είπα να αντιστρέψω, έστω συμβολικά, την κυρίαρχη εικόνα.
 
Κατά καιρούς ακούγονται παράπονα από κηδεμόνες κατοικιδίων ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων είτε αρνούνται είτε θέτουν περιοριστικούς όρους για την ενοικίαση των ακινήτων τους.
 
Ε, λοιπόν, σκέφτηκα ότι και εγώ θα θέσω όρο για την ενοικίαση ενός χωραφιού στις παρυφές της Κομοτηνής. Το ενδιαφέρον από υποψήφιους ενοικιαστές ήταν έντονο. Αφού κατέληξα σε παραγωγό οπωροκηπευτικών, του είπα ότι υπάρχει ένας απαράβατος όρος. Πριν του τον ανακοινώσω παραπονέθηκε ότι συμφωνήσαμε ήδη για την τιμή. Του απάντησα ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αλλά ηθικό.
 
Θα ενοικιάσει το ακίνητο, μόνο εάν δεσμευθεί γραπτώς ότι θα έχει μονίμως έξω από αυτό ένα δοχείο με νερό για τα αδέσποτα σκυλιά και τις γάτες της περιοχής.
 
Η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε αρκετός χρόνος αφενός για να καταλάβει τι εννοώ και αφετέρου ότι δεν πρόκειται για αστεϊσμό.
 
Εφόσον λοιπόν γεμάτος απορία αποδέχθηκε τον όρο, προχωρήσαμε στα υπόλοιπα.
 
Όπως ο ίδιος μου είπε είναι η πιο παράξενη συμφωνία που έχει κάνει τόσα χρόνια ως παραγωγός.
 
Για όλα υπάρχει μια ΑΡΧΗ!
 
Και, φυσικά, το μίσθιο θα διατεθεί για την ανακούφιση των βασανισμένων αδέσποτων της Κομοτηνής.”
 
Πηγή ert.gr
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ