{ Υγεία }

Πρόσκληση σε μοδίστρες για ραφή μάσκας από τον εικαστικό Μάριο Ελευθεριάδη

 

Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Πρόσκληση σε μοδίστρες για ραφή μάσκας από τον εικαστικό Μάριο ΕλευθεριάδηΜέχρι αυτή τη στιγμή έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για ραφή μάσκας από περισσότερες από 120 επαγγελματίες μοδίστρες, και 45 που ασχολούνται ερασιτεχνικά

Ο Θεσσαλονικιός εικαστικός Μάριος Ελευθεριάδης προσκαλεί  μοδίστρες και ραφτάδες από όλη την Ελλάδα να ράψουν μάσκες:

Φίλες & Φίλοι! Μοδίστρες και Ραφτάδες!

Δεν περίμενα ποτέ ότι μια πρόταση για ραφή μάσκας πριν τρις μέρες, θα έπαιρνε τέτοια διάσταση: το μήνυμά μου ξεπερασε τις 500 κοινοποιήσεις, και δέχθηκα πάνω από 300 μηνύματα εθελοντικής προσφοράς από όλους εσάς.
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από περισσότερες από 120 επαγγελματίες μοδίστρες, και 45 που ασχολούνται ερασιτεχνικά! Από την Αθήνα ως την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη ως την Κρήτη, τη Σκόπελο, τη Χαλκιδική, τη Χίο, τη Λάρισα, την Καβάλα ….«έχω μια μηχανούλα μικρή, αλλά μπορώ να κάνω θαύματα!», «έχω μηχανή και κοπτοράπτη επαγγελματικό και μπορώ να ράψω τα πάντα!»

Επικοινωνείτε μαζί μου για διευκρινίσεις με μηνύματα και τηλεφωνήματα, σαν να είμαστε φίλοι από παλιά. Όλοι σε μια κοινή προσπάθεια: να ράψουμε μάσκες και να τις διαθέσουμε για να καλύψουμε ανάγκες όπου μας λένε ότι υπάρχουν. Η κίνηση αυτή είναι ένα διαφορετικό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους στην υγεία, ένα διαφορετικό «χειροκρότημα στα μπαλκόνια» που στηρίζει άμεσα και έμπρακτα αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Λοιπόν λαδώστε τις μηχανές σας!

Όσοι από εσάς θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό το «κύμα» προσφοράς ράβοντας μάσκες, παρακαλώ συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
Ως ελάχιστος αριθμός μασκών για κάθε εθελοντή, έχουν οριστεί οι 50 μάσκες

Η παραλαβή των υφασμάτων για ράψιμο θα γίνει στο χώρο σας δεδομένης της καραντίνας με κούριερ, και τα έξοδα παραλαβής θα επιβαρύνουν τον παραλήπτη (σύντομα θα έχουμε ενημέρωση για ενδεικτικό κόστος ανά αποστολή). Ένα δείγμα ραμμένης μάσκας θα συνοδεύει τα κομένα έτοιμα προς ραφή Υφασματα ή ένα βιντεάκι με οδηγίες για τη ραφή θα δημοσιοποιηθεί σύντομα.

Για την αποστολή των ραμμένων μασκών στον τελικό προορισμό, τα στοιχεία θα ανακοινωθούν μόλις έχουμε τη σχετική έγκριση και ενημέρωση.

Ώσπου να παραλάβετε και να περάσετε κλωστή στη βελόνα όλα θα είναι διευθετημένα!

Για όλη την ενημέρωση των εγγεγραμμένων εθελοντών θα δημιουργηθεί ομαδα στο facebook, όπου θα αναρτώνται όλες οι σχετικές πληροφορίες/οδηγίες.

Μένουμε σπιτι και μένουμε σε επαφή!

Κάντε γρήγορα εγγραφή στη φόρμα μόνο όσοι θα ραψετε για να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε γρήγορα τα υφασματα και να σας τα αποστείλουμε. Οι υπόλοιποι απλά επικοινωνήστε την προσπάθεια όλων μας!

Πολλά φιλιά από απόσταση!!!
Marios Teriade Eleftheriadis

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ