{ Τελευταία νέα }

Πήλιο: Κυνηγός σκοτώθηκε από φίλο του που τον πέρασε για αγριογούρουνο


Κατηγορίες: Κοινωνία

Πήλιο: Κυνηγός σκοτώθηκε από φίλο του που τον πέρασε για αγριογούρουνοΤο θύμα μπήκε σε θάμνους και ο φίλος του κυνηγός νόμιζε ότι είναι αγριογούρουνο και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Θανατηφόρο απεβη το κυνήγι δύο φίλων στην περιοχή του Πηλίου.

Μοιραίο ήταν για  τον 30χρονο αλλοδαπό, που πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα από το φίλο του που τον πέρασε για θήραμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, καθώς κατέληξε μέσα στο ασθενοφόρο, στο δρόμο για το Νοσοκομείο.

Ασθενοφόρο, που είχε κληθεί να πάει στην Τσαγκαράδα, στη διαδρομή ειδοποιήθηκε ότι υπάρχει επείγον περιστατικό στην περιοχή των Μηλιών, όπου και τελικά πήγε και παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιά.
Την ίδια στιγμή ενημερώθηκε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, που συνάντησε το ασθενοφόρο στη διαδρομή για να παραλάβει τον τραυματία, κάτι που έγινε άμεσα, ωστόσο ο άτυχος άνδρας κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Βόλου, ο άνδρας είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνου σε δάσος πάνω από τις Μηλιές και ξαφνικά το θύμα ξέκοψε, μπήκε σε θάμνους και ο φίλος του νόμιζε ότι είναι αγριογούρουνο και πυροβόλησε προς το μέρος του.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Νοτίου Πηλίου.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ