{ Μουσική }

Πέθανε ο τρομπετίστας Κώστας Δαμιανίδης, μέλος της Φιλαρμονικής και των Monie Monie Conniente


Κατηγορίες: Μουσικά νέα

Πέθανε ο τρομπετίστας Κώστας Δαμιανίδης, μέλος της Φιλαρμονικής και των Monie Monie Conniente

Με ανάρτησή της και ένα βίντεο αποχαιρετά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης τον Κώστα Δαμιανίδη

Έφυγε ξαφνικά χτες Κυριακή 22 Νοεμβρίου από τη ζωή ο τρομπετίστας Κώστας Δαμιανίδης, μέλος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και του σχήματος «Διογένης Δασκάλου Monie Monie Conniente».

Πέθανε προδομένος από την καρδιά του, μια καρδιά που είχε αφιερώσει και στην άλλη μεγάλη του αγάπη, την ομάδα του ΑΡΗ.

Συμμετείχε στις συναυλίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και στις παραστάσεις που έδινε το αγαπημένο μουσικό σχήμα της Θεσσαλονίκης.

Ο Διογένης Δασκάλου αναγράφει σε ανάρτησή του:
Θα είμαστε πάντα μαζί φίλε μου Κώστα

Με ανάρτησή της και ένα βίντεο αποχαιρετά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης τον Κώστα Δαμιανίδη:
Αγαπημένε μας φίλε Κώστα Δαμιανίδη,
Έφυγες ξαφνικά και αναπάντεχα και μας άφησες μόνους, με μια καρέκλα αδειανή και την τρομπέτα σου που σίγησε χωρίς να μας ρωτήσεις αν μπορούμε να αντέξουμε την απουσία σου, αν μπορούμε να ξανακάνουμε πρόβα χωρίς να ακούσουμε τα αστεία σου και το γέλιο σου, χωρίς να ακούσουμε τις ιστορίες για το μεγάλο σου πάθος τον ΑΡΗ, χωρίς την καλοσύνη και την αγάπη σου, που απλόχερα μοίραζες σε εμάς και την οικογένεια σου, χωρίς τα πειράγματα σου μετά τις πρόβες.
Μια ζωή μαζί…μια ζωή δίπλα δίπλα, εκεί στα αναλόγια της Φιλαρμονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης να μοιραζόμαστε νότες, μελωδίες, διαδρομές, υπηρεσίες, ιστορίες καθημερινότητας … αναμνήσεις που δεν θα σβήσουν ποτέ!
Έφυγες νωρίς για το μακρινό ταξίδι του Παραδείσου και ήσουν πραγματικός συνάδελφος και φίλος και εμείς όλοι ήμασταν τυχεροί που τόσα χρόνια παίζαμε μαζί σου.
Καλό ταξίδι Κώστα, θα σε θυμόμαστε πάντα!

 

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ