{ }

Πεντανόστιμη Στραπατσάδα με πιπεριές


Κατηγορίες: Φαγητό, Ποτό

Πεντανόστιμη Στραπατσάδα με πιπεριές



Πεντανόστιμη Στραπατσάδα με πιπεριές

 
Υλικά
 
    6 αυγά
    1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
    1 πράσινη πιπεριά κέρατο
    1 πιπεριά Φλωρίνης
    1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, χοντροκομμένη
    4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
    αλάτι, πιπέρι
    ρίγανη ξερή, κατά βούληση
    ελαιόλαδο
 
Διαδικασία
 
Σ' ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα. Ψήνουμε για λίγη ώρα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να γίνει η στραπατσάδα αλλά να μη στεγνώσουν τα αυγά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.
 
Πηγή gastronomos.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 





 



TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ