{ Τελευταία νέα }

Πειθαρχική έρευνα ξεκίνησε για το πάρτι γενεθλίων του Προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού

Ευθύνες του κ. Βερβεσού ή των παραβρισκόμενων θα εξετάσει το πειθαρχικό συμβούλιο

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Πειθαρχική έρευνα ξεκίνησε για το πάρτι γενεθλίων του  Προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη ΒερβεσούO Πρόεδρος των πειθαρχικών συμβουλίων του ΔΣΑ ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για το πάρτι γενεθλίων του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρη Βερβεσού

Ο Πρόεδρος των πειθαρχικών συμβουλίων του ΔΣΑ, κ. Χαράλαμπος Αναλυτής, ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσού, με αφορμή τα γενέθλιά του, χωρίς τις απαιτούμενες προφυλάξεις. 
 
Ειδικότερα, ο κ. Αναλυτής ζητεί να διαπιστωθούν εάν τυχόν υπάρχουν ευθύνες για την επίμαχη συγκέντρωση, είτε από τον κ. Βερβεσό, είτε από τους παραβρισκόμενους δικηγόρους.
 
Η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε στον, κ. Αθανάσιο Βαρλάμη,  ο οποίος είναι μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου κι ο οποίος θα διενεργήσει την προκαταρκτική έρευνα. Αν κατά την έρευνα διαπιστωθούν πειθαρχικά παραπτώματα, τότε ο φάκελος θα διαβιβαστεί για τα περαιτέρω εξέταση στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ