{ Μουσική }

Party του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) με τον Ηλία Καμπακάκη στο SKY | BAR

Χορηγός επικοινωνίας το Cityportal.gr


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Party του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)  με τον Ηλία Καμπακάκη στο SKY | BAR

Χώρος: The Met Hotel
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω The Met Hotel
Τιμή: από 25.00

Πότε: 02/09/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά ένα καλοκαιρινό πάρτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Skybar, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά ένα καλοκαιρινό πάρτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Skybar, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 στις 20:00.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα απολαύσουν ζωντανά τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, που συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση.


Μία ευκαιρία για μία όμορφη καλοκαιρινή έξοδο, με σκοπό την ενίσχυση του  έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπλήρωση της ευχής του μικρού Βασίλη, 4 ετών, που εύχεται να πάει στη Disneyland.

Κάθε ευχή λειτουργεί ως καταλύτης για ανανέωση δύναμης και ενθάρρυνσης, για κάθε παιδί και οικογένεια… και κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής, που βγαίνει αληθινή!

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά, κάτω από τα αστέρια!

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθυνθείτε:
Στα γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη T: 2310 523978,
Στην Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου Τ: 2310 227225
και στο The Met Hotel T: 2310 017000.

Τιμή Πρόσκλησης: 25 ευρώ.
Περιλαμβάνει απεριόριστο μπουφέ & κρασί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι? αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.160 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ