{ Μουσική }

Party ηλεκτρονικής μουσικής για την 20η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Θέατρο Κήπου


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Party ηλεκτρονικής μουσικής για την 20η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Θέατρο Κήπου
Δωρεάν

Χώρος: Θέατρο Κήπου
Διεύθυνση: Νικολάου Γερμανού, Πλατεία ΧΑΝΘ, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Κήπου
Τιμή: από 0.00

Πότε: 22/06/2019
Ώρα έναρξης: 17:00

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. 20η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Τέσσερεις δημοφιλείς δημιουργικές ομάδες (Street Outdoors, Synthetic, Chicness, PRISM) ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μεγάλο party ηλεκτρονικής μουσικής στο εντυπωσιακό Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. 20η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. Τέσσερεις δημοφιλείς δημιουργικές ομάδες (Street Outdoors, Synthetic, Chicness, PRISM) ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μεγάλο party ηλεκτρονικής μουσικής στο εντυπωσιακό Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης. Το κέντρο της πόλης πλημμυρίζει με τον ήχο του τώρα και το κέφι απογειώνεται. Η μουσική ξεκινά στις 17:00 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Line up:
► Thomas  Numan & George Kouros
► Bengoa
► Jiles John
► PRISM
► Austrek

στο Θέατρο Κήπου
Διεύθυνση: Τσιμισκή 153, Θεσσαλονίκη 546 21

Synthetic
To Synthetic είναι ένα project που έχει ως σκοπό την προβολή της επίκαιρης και ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη διοργανώσει events σε 20 διαφορετικούς χώρους από τα τέλη του 2014, με περισσότερους από 40 διεθνείς καλλιτέχνες εγνωσμένης αξίας, πλαισιώνοντας τους με κάποιους από τους καλύτερους Έλληνες Jockeys και live acts. Τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και στην Αθήνα, προσκαλώντας την Peggy Gou και τον Mall Grab σε δύο αξέχαστα party.

Street Outdoors
Το Street Outdoors αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό open air και DIY events στην Ελλάδα. Εδώ και 7 χρόνια έχει πραγματοποιήσει περισσότερα από 100 event στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα και την υπόλοιπη χώρα. Σκοπός του Street Outdoors είναι να παρουσιάζει την House, Disco και Techno στα καλύτερα της, να ταξιδεύει σε διαφορετικές πόλεις και τοποθεσίες, και να παραμένει μια πλατφόρμα προβολής νέων αλλά και καθιερωμένων καλλιτεχνών.

Chicness
Οι Chicness δραστηριοποιούνται στο τομέα της διοργάνωσης και διαχείρισης event ηλεκτρονικής μουσικής από το 2010 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έχουν πραγματοποιήσει  δεκάδες events σε χώρους όπως το Principal Club Theatre και το Club Division, ενώ έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής, μεταξύ των οποίων οι: Amelie Lens, Hot Since 82, Sam Paganini, Nastia, Terry Francis, Julian Jeweil,  Christian Smith, Marco Bailey, Tommy Four Seven, Rebekah, Monoloc, Adana Twins, Ettap Kyle, Betoko, Ben Pearce, Daniel Bortz, Finnebassen, Terence Fixmer, KaiserDisco, Butch,  Mark Reeve, και Chaim.

Bengoa
Μουσικός και dj για πάνω απο δύο δεκαετίες, ο Bengoa ασχολείται με τα χορευτική μουσική πολύ πριν εμφανιστούν τα αμέτρητα είδη που έχουμε σήμερα. Ώντας αυτόχθων στην παραδοσιακή deep house μουσική, μαζί με τις ambient, techno, hip hop, trip hop, jazz και funk, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολυπρόσωπο, αλλά συνάμα μοναδικό στυλ. Έχει περάσει από όλα τα γνωστά club και dance stage της χώρας, έχει ταξιδέψει με σετάκια του αρκετά σε χώρες όπως Ιταλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδά, Ρουμανία μεταξύ άλλων, και έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως Ame, Larry Heard, Robert Owens, Kevin Yost, Sebo K, Jimpster, Charles Webster, Fred Everything, King Britt, Brothers? Vibe και άλλα πολλά. Το καινούριο του label “B2 Recordings” μόλις κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο και σηματοδοτεί την έναρξη μια νέας συναρπαστικής εποχής, με βαθιές ρίζες στο μουσικό παρελθόν του καλλιτέχνη, με το βλέμμα όμως στραμένο στο μέλλον.
Ένα ολοκαίνουριο label που λέγεται B2 Recordings, αρκετά EP τους μήνες που έρχονται και ένα residency, ίσως στο καλύτερο club της Ελλάδας, το Six Dogs, αποτελούν το άμεσο μέλλον ενός από τα καλύτερα deep/tech house "κεφάλια" στη χώρα.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ