{ Εκδηλώσεις }

Παρουσίαση των βιβλίων ''Καρέ Καρέ Μαθήματα Σκίτσου'' του Νικολαΐδη Δημήτρη


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Παρουσίαση των βιβλίων ''Καρέ Καρέ Μαθήματα Σκίτσου''  του Νικολαΐδη Δημήτρη
ΔωρεάνΘα σκιτσάρει ο συγγραφέας – σκιτσογράφος κ. Νικολαΐδης Δημήτρης.

 Ο κ. Νικολαΐδης Δημήτρης, σκιτσογράφος και παρουσιαστής της πρώτης και μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής στην Ελλάδα εκμάθησης σκίτσου,¨ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ¨ , θα παρουσιάσει τα βιβλία – εγχειρίδιά του «ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ» τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην κεντρική αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθοκήπων Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης (Καραϊσκάκη 2,Ν.Ευκαρπία).
 
 Για τα βιβλία και τον σκιτσογράφο θα μιλήσει ο δημοσιογράφος κ. Φωκίωνας Φουντουκίδης και θα σκιτσάρει ο συγγραφέας – σκιτσογράφος κ. Νικολαΐδης Δημήτρης.
 Πληροφορίες: Καραϊσκάκη 2,Ν.Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη τηλ.2310 685-581
O ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Ο πολιτιστικός σύλλογος Ανθοκήπων Ν. Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 1998 μετά από απαίτηση των κατοίκων της περιοχής. Εδώ και 21 χρόνια, σ ένα όμορφο και ζεστό κτήριο, δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο της πολιτιστικής παράδοσης και όχι μονό, με πάρα πολλά ενεργά μέλη.
Στον σύλλογο λειτουργούν τμήματα που αφορούν ενήλικες και παιδία τα οποία είναι: 3 τμήματα παραδοσιακών χορών(αρχαρίων, παραστάσεων και παιδικό),2 τμήματα ζωγραφικής (ενηλίκων και παιδικό),τμήμα ραπτικής, τμήμα πλεκτικής, τμήμα ντεκουπάζ, τμήμα χειροτεχνίας & κατασκευών για παιδιά, τμήμα ψηφιδωτού για ενήλικες, θεατρικό τμήμα ενηλίκων και τμήμα δημιουργικής γραφής για παιδιά.
Στο χώρο του συλλόγου πραγματοποιούνται πολλές εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων λαμβάνουν χώρα σεμινάρια πρώτων βοηθειών, βιβλιοπαρουσιάσεις, θέατρο σκιών, παραδοσιακές βραδιές, ανθοέκθεση, ετήσιο γλέντι, πανηγύρι κ.τ.λ., καθώς και συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις - δράσεις εθελοντισμού. Επίσης ο σύλλογος ανταποκρίνεται πάντα σε όλες τις επίσημες προσκλήσεις που δέχεται.
Εδώ και 2 χρόνια έχει ιδρυθεί τράπεζα αιμοδοσίας και έτσι βρίσκεται πάντα κοντά σε όσους έχουν ανάγκη.
 Η σημαντικότερη συνεισφορά μας στο κοινωνικό σύνολο, είναι η μεταλαμπάδευση ηθών, εθίμων και παραδόσεων, παραδοσιακών χορών κ.τ.λ., αλλά και οι δράσεις παιδείας - πολιτισμού που κάνουμε.
Ο σύλλογος προσκαλεί όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε μια ενεργή, δραστήρια, κεφάτη, φιλική και πάνω απ' όλα δημιουργική ομάδα, να έρθουν, να γνωρίσουν το κλίμα και τη δουλειά του συλλόγου μας.
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ