{ }

Παρουσίαση βιβλίου: Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη | Τι να κάνω - τι να μην κάνω για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, εκδόσεις Πατάκη

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ώρα 19:00 | IANOS, Αριστοτέλους 7


Κατηγορίες: Παρουσιάσεις βιβλίων

Παρουσίαση βιβλίου: Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη | Τι να κάνω - τι να μην κάνω για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου, εκδόσεις Πατάκη
Δωρεάν

Χώρος: Ιανός | Αριστοτέλους
Διεύθυνση: Αριστοτέλους 7, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ιανός | Αριστοτέλους
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη, Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, Εύα Λαλούμη-Βιδάλη, Φίλιππος Κουνιάκης, Μαρία Σαμολαδά
Πότε: 19/11/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

Οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο της Κατερίνας Χατζηκαλλία-Κουνιάκη με τίτλο Τι να κάνω - τι να μην κάνω για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου. Ένας εικονογραφημένος οδηγός διαπαιδαγώγησης για νέους γονείς.
Θα μιλήσουν οι: Χρήστος Φραγκονικολόπουλος καθηγητής Διεθνών Σχέσεων ΑΠΘ, Εύα Λαλούμη-Βιδάλη καθηγήτρια Παιδαγωγικών Προσχολικής Αγωγής, Φίλιππος Κουνιάκης ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, Ego Ideal και η συγγραφέας. Συντονίζει η Μαρία Σαμολαδά, δημοσιογράφος GrTimes & Real Fm.
Γονείς σε απελπισία... Γονείς με απορίες... Γονείς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης... Ποια πρέπει να είναι η αντίδρασή μου ως γονιού; Πώς να χειριστώ την κατάσταση με το παιδί μου;
Όταν κανείς μεγαλώνει παιδιά, τα ερωτήματα που προκύπτουν για τα μικρά ή μεγαλύτερα ζητήματα είναι πολλά και διαρκή. Το βιβλίο αυτό είναι ένας εύχρηστος εικονογραφημένος οδηγός επιβίωσης για γονείς παιδιών 0-18 ετών, που δημιουργήθηκε από μια μαμά, αλλά ταυτόχρονα και ειδική σε θέματα παιδιών και οικογένειας.
Σε αυτό, η Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη, Ψυχολόγος - Νευροψυχολόγος, MSc Γνωστικής Ψυχολογίας & Νευροψυχολογίας (https://egoideal.gr/ego-ideal/xatzikallia-katerina/) καταθέτει μια σειρά από πρακτικές συμβουλές για το τι είναι καλό να κάνουν αλλά και τι να αποφεύγουν να κάνουν γονείς, κηδεμόνες και εκπαιδευτικοί, όταν έρχονται αντιμέτωποι με τα πλέον συνήθη και βασικά θέματα-προβλήματα που τα παιδιά εκδηλώνουν μέχρι τα 18.

INFO
Παρουσίαση βιβλίου
Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη
Τι να κάνω - τι να μην κάνω για να μεγαλώσω σωστά τα παιδιά μου,
εκδόσεις Πατάκη
Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019,
ώρα 19:00
IANOS, Αριστοτέλους 7
 
Κατερίνα Χατζηκαλλία-Κουνιάκη
Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2001), με κατεύθυνση στη σχολική ψυχολογία.
Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Γνωστική Ψυχολογία & Νευροψυχολογία, του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ. και δεύτερη μεταπτυχιακή εξειδίκευση στα Νοήμονα Συστήματα του ΤΗΜΜΥ του Α.Π.Θ.
Παρακολούθηση και ολοκλήρωση του 3ετούς προγράμματος μεταπτυχιακής εξειδίκευσης των ειδικευομένων ψυχιάτρων της Β' Παν/κής Κλινικής του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (2005-2008).
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ