{ Θέατρo }

Παραστάσεις χορού της Die Wolke διαθέσιμες για streaming

Η Die Wolke art group εγκαινιάζει την καινούρια της υπηρεσία Video On Demand


Κατηγορίες: Θέατρο

Παραστάσεις χορού της Die Wolke διαθέσιμες για streaming
Δωρεάν

Ποιοι: Die Wolke art group

Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρες παραστάσεις της Die Wolke art group, χωρίς διαφημίσεις ή διακοπές, με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Στην εποχή του “Μένουμε Σπίτι”, η Die Wolke art group εγκαινιάζει την καινούρια της υπηρεσία Video On Demand! Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ολόκληρες παραστάσεις της ομάδας, χωρίς διαφημίσεις ή διακοπές, με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Επιπλέον, σαν ανταπόκριση στο κάλεσμα #DigitalSolidarityGR του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προσφέρει την υπηρεσία με πολύ μειωμένο κόστος, ενώ κάθε εβδομάδα για τον επόμενο μήνα θα προσφέρει και κωδικούς για εντελώς δωρεάν παρακολούθηση μιας παράστασης!

Για αρχή είναι διαθέσιμες οι πρόσφατες διαδραστικές παραστάσεις της ομάδας Trajectory of an Idea και Stream: synergy meeting vol.2, οι δυο πολυβραβευμένες ταινίες χορού Imago, και η παράσταση Cascade: Point of No Return. Σύντομα θα προστεθεί κι άλλο αρχειακό υλικό, ενώ για τους μουσικόφιλους τα soundtracks των παραστάσεων συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα στο Bandcamp, με μέχρι τρεις πλήρεις δωρεάν ακροάσεις.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη:
    •    στον σύνδεσμο https://vimeo.com/diewolkeartgroup/vod_pages/
    •    μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας, https://die-wolke.org

Για τα soundtracks, κατευθυνθείτε στο
    •    https://diewolke.bandcamp.com

Για να λαμβάνετε τους κωδικούς δωρεάν πρόσβασης, γραφτείτε στο newsletter της ομάδας, στo https://eepurl.com/boKKAT.

Όσοι θέλουν να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ομάδας, αλλά και τη συνεχιζόμενη λειτουργία της εν μέσω της καραντίνας, μπορούν να δουν τους τρόπους εδώ: https://die-wolke.org/contribute.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ