{ Τελευταία νέα }

''ΟΧΙ'' από την οικογένεια Μπακογιάννη στην μετονομασία του σταθμού Ευαγγελισμού


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

''ΟΧΙ'' από την οικογένεια Μπακογιάννη στην μετονομασία του σταθμού ΕυαγγελισμούΣε δήλωσή της, η γνωστή oικογένεια, αφού ευχαριστεί θερμά την Αττικό Μετρό για την τιμητική πρόταση μετονομασίας του σταθμού «Ευαγγελισμός» σε «Παύλος Μπακογιάννης», τονίζει ότι δεν μπορεί να την αποδεχθεί.

 
«Η απόφαση έχει προκαλέσει συζητήσεις. Για ευνόητους λόγους δεν θέλουμε το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη να μπει σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση.
Άλλωστε κάτι τέτοιο θα προσέβαλε την μνήμη ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για την συμφιλίωση και την ενότητα. Η σύζυγος, τα αδέλφια του, τα παιδιά και τα εγγόνια του τον θέλαμε στο σπίτι κι όχι σε μια ταμπέλα.
Το ότι η μνήμη του είναι ζωντανή και οι ιδέες του εξακολουθούν να εμπνέουν 30 χρόνια μετά, μας αρκεί. Και πάλι ευχαριστούμε πάρα πολύ» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η οικογένεια του Παύλου Μπακογιάννη.
Υπενθυμίζεται ότι, την απόφαση για μετονομασία του σταθμό του Ευαγγελισμού σε «Παύλος Μπακογιάννης» και του σταθμού «Άγιος Δημήτριος» της γραμμής 2 σε «Αλέκος Παναγούλης» είχε ανακοινώσει η Αττικό Μετρό την Παρασκευή.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ