{ Μουσική }

Opening Party event για την Πλατεία Θεάτρου με τους STEREO MC's


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Opening Party event για την Πλατεία Θεάτρου με τους STEREO MC's

Χώρος: Πλατεία Θεάτρου
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 4 , 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πλατεία Θεάτρου
Τιμή: από 0.00

Πότε: 28/06/2019
Ώρα έναρξης: Πλατεία Θεάτρου

Η Πλατεία Θεάτρου σας προσκαλεί σε ένα Opening Party event με τους θρυλικούς STEREO MC's (DJ Set & Live Microphone Performance).

Η Πλατεία Θεάτρου σας προσκαλεί σε ένα Opening Party event με τους θρυλικούς STEREO MC's (DJ Set & Live Microphone Performance).
Οι εκρηκτικοί Άγγλοι έχουν σημαδέψει πολλές γενιές μέσω της μουσικής τους και αποτελούν δυο εμβληματικές φυσιογνωμίες.

Παρασκευή 28 Ιουνίου, στην Πλατεία Θεάτρου με τους STEREO MC's
Μαζί τους οι Le Croque & Maria S.


Oι Stereo MC's ήταν πάντα στο μεταίχμιο της χορευτικής μουσικής. Με κομμάτια όπως Deep Down n' Dirty, Connected, remix στη Madonna, τους U2 & την Queen Latifah, mix για το DJ-Kicks  και εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (Glastonbury, Rock Am Ring), έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα.

Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, πρωτοστατούν στο μοντέρνο dance ήχο με τη δισκογραφική τους εταιρία “Connected” όπου έχουν κυκλοφορήσει πολύ σημαντικά anthems των τελευταίων δυο ετών.

Οι Stereo MCS είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα σχήματα της βρετανικής ηλεκτρονικής σκηνής. Σχηματίστηκαν το 1985 από τον Rob Birch και τον Nick Hallam και ο ήχος τους την δεκαετία του 90 ήταν εκρηκτικός και φρέσκος για τα μουσικά δεδομένα της Μεγάλης Βρετανίας, γι? αυτό και η ανταπόκριση του κοινού άμεση και μαζική.

Ήταν το πρώτο βρετανικό γκρουπ που κατάφερε να μπει στα single charts της Αμερικής με το single τους Elevate my mind, από το δεύτερο τους άλμπουμ με τίτλο Supernatural, ένα dance κομμάτι με αρκετές δόσεις hip-hop και με κάποια στοιχεία acid house, συστατικό που προστέθηκε στον ήχο τους περισσότερο στο τρίτο τους άλμπουμ Connected, το οποίο τους έκανε γνωστούς παγκοσμίως, τους χάρισε δύο British Music Awards και πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα ανά τον κόσμο.

 

Πλατεία Θεάτρου,
Εθνικής Αμύνης 4
54621 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο Επικοινωνίας & Κρατήσεων : 2310231422

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ