{ Χώροι }

Όμιλος Φίλων Αστρονομίας

 

Κατηγορίες: Σύλλογοι, Σωματεία, Ενώσεις Θεσσαλονίκη

Όμιλος Φίλων Αστρονομίας

Χώρος: Όμιλος Φίλων Αστρονομίας
Διεύθυνση: Αλεξανδρείας 113, 54646
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Όμιλος Φίλων Αστρονομίας

Πληροφορίες 2310 423 133

Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας (ΟΦΑ)είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, με γραφεία στην Αλεξανδρείας 113 Θεσσαλονίκη πληροφορίες 2310 423 133

Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας (ΟΦΑ) ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 1997 με σκοπό να φέρει κοντά όλους όσους κοιτούν ψηλά θαυμάζοντας το μεγαλείο του σύμπαντος που μας περιβάλει. Να βοηθήσει στην διάδοση της επιστήμης της αστρονομίας και της διαστημικής στην χώρα μας. Φιλοδοξία μας είναι να διευρύνουμε όλοι τις γνώσεις μας τόσο γενικά, όσο και επιλεκτικά στους τομείς που ενδιαφέρεται ο καθένας μας. Σήμερα, δεκαεπτά χρόνια μετά την ίδρυση του αριθμεί 599 μέλη. Στον Όμιλο συμμετέχουν άνθρωποι όλων των επαγγελμάτων όπως καθηγητές πανεπιστημίου, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι, φοιτητές, δικηγόροι, τραπεζικοί, εργαζόμενοι.
Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και όλα τα έξοδα που απαιτούνται για την λειτουργία του προέρχονται αποκλειστικά στις ετήσιες συνδρομές των μελών του. Μέλος μπορεί να γίνει ο καθένας άσχετα με το επίπεδο των γνώσεων του ή με τον εξοπλισμό που διαθέτει και να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη με αυτόν για το μεγαλείο του κόσμου που μας περιβάλει, μέσω των εκδηλώσεων μας.
 
Μέλος γίνεστε εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση εγγραφής από το Διοικητικό Συμβούλιο και είστε οικονομικά τακτοποιημένοι με την ετήσια συνδρομή σας καθώς και με την εγγραφή σας. Τα μέλη μπορούν να παρακολουθούν τις περιοδικές εκδηλώσεις του Ομίλου, που είναι ανοικτές στα μέλη και στους φίλους τους, αλλά και σε όσους άλλους ενδιαφέρονται. Τα μέλη μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία μας κάθε Τετάρτη (6.30 με 8.30), και κάθε Σάββατο που πραγματοποιείται σεμινάριο (6 με 9) αλλά και να μετέχουν πιο ενεργά σε όποια δραστηριότητα του Ομίλου νομίζουν ότι μπορούν και θέλουν να προσφέρουν. Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στον χώρο μας για ένα καφέ και μην διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία σας.
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ