{ Εκδηλώσεις }

Ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου με θέμα «H συνεισφορά του τσιμέντου στην Κυκλική Οικονομία»

στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις - ομιλίες

Ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου με θέμα «H συνεισφορά του τσιμέντου στην Κυκλική Οικονομία»
Δωρεάν

Τιμή: από 0.00

Πότε: 11/12/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

Ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Νικολάου με θέμα «H συνεισφορά του τσιμέντου στην Κυκλική Οικονομία» στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης

Το Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της Έκθεσης που φιλοξενεί μέχρι 31 Μαϊου 2020 «Τα Ορυκτά και ο Άνθρωπος», η οποία  διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί στη δεύτερη εκλαϊκευμένη διάλεξη, με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Νικολάου, Διευθυντή του εργοστασίου ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ Α.Ε. Θεσσαλονίκης με θέμα: ««H συνεισφορά του τσιμέντου στην Κυκλική Οικονομία»
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Θεσσαλονίκης στο λιμάνι (Προβλήτα Α΄)  την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 7 μμ.
Είσοδος ελεύθερη.


Η έκθεση «Τα Ορυκτά και ο Άνθρωπος» δημιουργήθηκε από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με τη συνδρομή του ΣΜΕ και παρουσιάζεται στο Αριστοτέλειο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας  Θεσσαλονίκης στο νέο κτήριο στο λιμάνι (Προβλήτα Α΄).
Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του ΑΠΘ και του ΣΜΕ, ο οποίος έχει και την οργανωτική φροντίδα της Έκθεσης.
Παράλληλα με τα εκθέματα υπάρχει προβολή βίντεο και ξεναγήσεις όπου παρουσιάζεται η ιστορία των ορυκτών σε κάθε εποχή από την αρχαιότητα έως σήμερα και πώς αυτά συνδέονται με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την εξέλιξη της επιστήμης.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την οικονομική συνδρομή του ΣΜΕ και εταιρειών μελών του στη Βόρεια Ελλάδα.  

Διάρκεια έκθεσης:  Έως τις 31 Μαΐου 2020
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 9.30-14.30 (επισκέψεις σχολείων), 17.00-20.00
Σάββατο & Κυριακή: 12.00 - 15.00
Είσοδος δωρεάν

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ