{ Μουσική }

Οι Radio Motown στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Οι Radio Motown στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία

Χώρος: Μύλος
Διεύθυνση: Ανδρέου Γεωργίου 56, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μύλος
Τιμή: από 5.00
Ποιοι: Radio Motown
Πότε: 23/07/2020
Ώρα έναρξης: 21:30

Ένα νεοσύστατο δυναμικό σχήμα που προέκυψε από την συνεργασία του μαέστρου και πιανίστα Oleg Chaly και της νέας πολλά υποσχόμενης τραγουδίστριας Αναστασίας Κουρκούτα

Ένα νεοσύστατο δυναμικό σχήμα που προέκυψε από την συνεργασία του μαέστρου και πιανίστα Oleg Chaly και της νέας πολλά υποσχόμενης τραγουδίστριας Αναστασίας Κουρκούτα, και έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στα μουσικά δρώμενα της πόλης, με ένα αγαπημένο και διαχρονικό στυλ που έλειπε από τον χώρο του live. Η μουσική του? το όνομά του!

Κομμάτια των Ray Charles, Stevie Wonder, Al Green, Marvyn Gaye, Chaka Khan, Whitney Houston, Prince, Lenny Kravitz, J.Brown, Earth, Wind & Fire, Etta James, Christina Aguilera, Beyonce etc.. που έχουν αφήσει το ανεξίτηλο στίγμα τους στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, υπό την ενορχηστρωτική μάτια του Oleg Chaly, ο οποίος πλαισιώνεται από τους : Σοφία Μωυσιάδου (τενόρο σαξόφωνο φωνητικά), τον Μιχάλη Καρανίκο (τρομπόνι, φωνητικά) και τον Γιώργο Μπαϊράμη (ντραμς). Δυνατές ερμηνείες και επανεκτελέσεις ιστορικών συνθέσεων από ένα σεξτέτο που σίγουρα θα μας θυμίσει πως ήταν το “Ράδιο" τότε...

Radio Motown
Μύλος Open Air, Βαβυλωνία
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Πέμπτη 23 Ιουλίου

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η  κράτηση θέσεων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310.510081 & 2310.238577. Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.

Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους.

Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ