{ Μουσική }

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στη Μονή Λαζαριστών (Αναβολή για 26 Σεπτεμβρίου)


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Οι ΠΥΞ ΛΑΞ στη Μονή Λαζαριστών (Αναβολή για 26 Σεπτεμβρίου)

Χώρος: Μονή Λαζαριστών
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 25, Σταυρούπολη, 56430
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μονή Λαζαριστών
Τιμή: από 13.00
Ποιοι: ΠΥΞ ΛΑΞ
Πότε: 26/09/2020
Ώρα έναρξης: 21:30

Η τριαντάχρονη πορεία των ΠΥΞ ΛΑΞ μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στην γλυκόπικρη νοσταλγία και στην ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος.

*** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΙΤΗ 15/9, 23:00 ***Αλλαγή ημερομηνίας***
Το καλοκαίρι της αναποδιάς, των εμποδίων και των δυσκολιών δε λέει να τελειώσει. Αλλά δεν τα παρατάμε.
Άλλωστε όπως λένε κι οι υπέροχοι στίχοι του Μάνου «όλα αυτά που μας πληγώνουν, μας κρατάνε στη ζωή. Μια ζωή στο ρίσκο, να ποντάρουμε στη στιγμή!»
Αυτή τη φορά ένα έκτακτο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει μέλος των Πυξ Λαξ, δυστυχώς μας εμποδίζει να πραγματοποιήσουμε αύριο την πολυαναμενόμενη συναυλία στη Θεσσαλονίκη.
Ευτυχώς δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό αλλά θα σας ζητήσουμε να κάνετε μερικές μέρες ακόμα υπομονή για να ανταμώσουμε όπως πρέπει.
Συγκεκριμένα η συναυλία μας στη Μονή Λαζαριστών μεταφέρεται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο.
Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και η προπώληση συνεχίζεται.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και φυσικά για τη στήριξη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Παρέα πατάμε το κουμπί της επανεκκίνησης.
Παρέα τραγουδάμε, γελάμε, ονειροπολούμε.
Παρέα νοσταλγούμε.
Με πρόσωπα γνωστά σε οικεία μουσικά μονοπάτια. Όπως τα θυμόμαστε και όπως τα αγαπήσαμε.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 - Πυξ Λαξ ζωντανά στη Μονή Λαζαριστών
Η τριαντάχρονη πορεία των ΠΥΞ ΛΑΞ μας φέρνει κοντά στο συναίσθημα, στην γλυκόπικρη νοσταλγία και στην ελπίδα ότι το μέλλον χτίζεται στη μνήμη του παρελθόντος. Παρέα με μελωδίες και στίχους που εκφράζουν γενιές, παρέες, αγάπες. Γιατί το συναίσθημα δεν χρειάζεται πολλές λέξεις, παρά μόνο γνώριμες μελωδίες και ταξιδιάρικο χαρακτήρα. Μαζί με τη λαχτάρα να βρεθούμε ξανά μαζί, παρέα με τα τραγούδια που μας σημάδεψαν.

Η Love Light Productions σε συνεργασία με Xlalala παρουσιάζουν:
ΠΥΞ ΛΑΞ ζωντανά!
NOSTAΛΓΙΑ tour 2020
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | NEA HMEΡΟΜΗΝΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ

οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
ώρα έναρξης 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Προπώληση:
Εισιτήρια  καθήμενων Γ' ΖΩΝΗΣ: 13 ευρώ
Εισιτήρια  καθήμενων Β' ΖΩΝΗΣ: 15 ευρώ
Εισιτήρια  καθήμενων Α' ΖΩΝΗΣ: 17 ευρώ

Ταμείο:
Εισιτήρια καθήμενων για όλες τις ζώνες: 18 ευρώ

Επεξήγηση Ζώνες:
Α: Πλατεία μπροστα
Β: Πλατεία μέση
Γ: Κερκίδες

*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Οι θέσεις είναι αριθμημένες, συστήνεται η έγκαιρη προαγορά και προσέλευση.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

Κατ' αρχήν σας ευχαριστούμε που επιλέξατε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συναυλία του αγαπημένου σας καλλιτέχνη! Διανύουμε ένα «περίεργο» καλοκαίρι, το οποίο δοκιμάζει τις αντοχές όλων σε ψυχολογικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Βρεθήκαμε ανάμεσα σε δυο επιλογές:
-    Ένα καλοκαίρι χωρίς συναυλίες, ή
-    ένα «ιδιαίτερο» συναυλιακό καλοκαίρι με πολλούς περιορισμούς.
Επιλέξαμε το δεύτερο και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας, ώστε να μην αποτελέσουμε αιτία ή αφορμή για νέες απαγορεύσεις ή περιορισμούς από τις υγειονομικές αρχές. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε να απολαύσετε τη συναυλία.

Ακολουθούν αναλυτικά οι όροι διεξαγωγής της συναυλίας:  
-    Η αγορά αυτού του εισιτηρίου, παρέχει το δικαίωμα στον κάτοχό του, να παρακολουθήσει την αναγραφόμενη εκδήλωση σε συγκεκριμένη ημερομηνία και θέση,  εάν και εφόσον αποδεχθεί και τηρήσει τους όρους λειτουργίας του χώρου καθώς και τις ειδικές υγειονομικές διατάξεις βάσει ΥΠΠΟΑ/ΓΓΓΣΠ/312359/1536.
-    O χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη τη διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους και να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Ανά δύο θέσεις, το επόμενο (τρίτο) κάθισμα πρέπει να μένει κενό, εξαιρουμένων ομαδικών κρατήσεων (μέχρι 6 άτομα). Οι διοργανωτές ωστόσο διατηρούν το δικαίωμα να μετακινήσουν θεατές από τις θέσεις τους σε άλλες, αν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο για υγειονομικούς λόγους.
-    Οι θύρες εισόδου και εξόδου των θεατών θα είναι διαφορετικές και προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές. Συνίσταται η προαγορά ηλεκτρονικών εισιτηρίων και η επίδειξη του μοναδικού barcode σε εμφανή θέση, προκειμένου να γίνει ανέπαφος έλεγχος με scanner. Απωλεσθέντα, κλεμμένα ή κατεστραμμένα εισιτήρια δεν αντικαθίστανται. Το απόκομμα του εισιτηρίου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και να επιδεικνύεται στο προσωπικό του χώρου εφόσον ζητηθεί.
-    Το εισιτήριο ισχύει για μία και μόνο είσοδο και είναι έγκυρο μόνο αν έχει αγοραστεί από επίσημο σημείο προπώλησης. Η ανταλλαγή, μεταπώληση και εν γένει εμπορία εισιτηρίων απαγορεύεται, όπως και η χρήση εισιτηρίων για διαφημιστικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς, χωρίς την έγκριση του διοργανωτή. Η είσοδος σε άτομα κάτω των δεκαπέντε ετών επιτρέπεται μόνο με συνοδό. Παιδιά έως 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο εφόσον δεν καταλαμβάνουν επιπλέον θέση
-    Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των κυλικείων/ bar. Απαγορεύεται ο συνωστισμός.
-    Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε κατόχους εισιτηρίων που βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, ή φέρουν αντικείμενα εύφλεκτα, αιχμηρά ή από υλικό που μπορεί να προκαλέσει σωματικές βλάβες ή τραυματισμό στο κοινό, τους καλλιτέχνες ή το προσωπικό της εκδήλωσης. Απαγορεύεται επίσης η μεταφορά και χρήση οπτικοακουστικών μέσων στο χώρο της συναυλίας (για φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση ή μαγνητοφώνηση της συναυλίας ή μέρους αυτής). Ο κάτοχος του εισιτηρίου ρητά αποδέχεται το ενδεχόμενο να ελεγχθούν προσωπικά του αντικείμενα, στα πλαίσια των ανωτέρω απαγορεύσεων.
-    Μέρη της εκδήλωσης πιθανά να βιντεοσκοπούνται/μαγνητοσκοπούνται. Μέλη του κοινού που θα εμφανίζονται σε αυτά, δεν θα έχουν καμία απαίτηση από την εταιρία που εκτελεί τη βιντεοσκόπηση/μαγνητοσκόπηση ή τους Διοργανωτές.
-    Η αγορά του εισιτηρίου δεν δίνει το δικαίωμα στον κάτοχο του για οποιαδήποτε επιπλέον δωρεάν παροχή, εκτός κι αν αυτό ανακοινωθεί. Η κατανάλωση από το bar-κυλικείο του συναυλιακού χώρου είναι προαιρετική. Παρ? αυτά για λόγους ασφαλείας, αστικής ευθύνης και συμμόρφωσης προς τις φορολογικές & υγειονομικές διατάξεις, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν την είσοδο θεατών που φέρουν αλκοολούχα ή μη ποτά και τρόφιμα, που δεν προέρχονται από τα εντός χώρου κυλικεία.
-    Ο κάτοχος του εισιτηρίου αποδέχεται ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προσωπική του ασφάλεια. Οι διοργανωτές δε φέρουν ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή σωματική βλάβη προκύψει στο χώρο της συναυλίας όπως και για ζημιές η απώλειες προσωπικών αντικειμένων.
-    Σε περίπτωση αναβολής της συναυλίας λόγω κακών καιρικών συνθηκών, κυβερνητικής απαγόρευσης ή ανωτέρας βίας που να καθιστά διοργανωτικά ανέφικτη τη διεξαγωγή της συναυλίας, οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία, ώρα και χώρο διεξαγωγής  της εκδήλωσης , ειδοποιώντας σχετικά το κοινό, μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των social media. Στην περίπτωση αυτή, τα εισιτήρια ισχύουν ως έχουν και δεν εξαργυρώνονται. Σε περίπτωση οριστικής ματαίωσης της συναυλίας, τα εισιτήρια εξαργυρώνονται εντός ορισμένου χρόνου από τα σημεία προπώλησης τους. Οι διοργανωτές δεν έχουν υποχρέωση αποζημίωσης άλλης δαπάνης πέραν του αντιτίμου εισιτηρίου της ματαιωθείσας εκδήλωσης.
-    Το προσωπικό ασφαλείας βρίσκεται στον χώρο με σκοπό να εξασφαλίσει την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης. Το κοινό οφείλει να συμμορφώνεται στις υποδείξεις του προσωπικού ασφαλείας και των εκπροσώπων των διοργανωτών, και να μην διστάσει να έρθει σε επαφή μαζί τους εφόσον παραστεί ανάγκη. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να απομακρύνουν άνευ αποζημίωσης θεατές που δεν συμμορφώνονται στις σχετικές υποδείξεις. Σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων αποστάσεων, υγιεινής και ασφάλειας από το κοινό της εκδήλωσης, ο διοργανωτής δικαιούται κατά την ελεύθερη κρίση του να διακόψει προσωρινά ή και οριστικά την εκδήλωση, χωρίς το κοινό να δικαιούται επιστροφή του εισιτηρίου ή άλλη αποζημίωση.
-    Η είσοδος σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων που αναγράφονται στο παρόν. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνείτε με το [email protected]


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ