{ Μουσική }

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ στο Principal Club Theater

Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία!


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ στο Principal Club Theater

Χώρος: Principal Club Theater
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 15, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Principal Club Theater
Τιμή: από 10.00
Ποιοι: ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ
Πότε: 15/02/2019
Ώρα έναρξης: 21:00

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ live στην Θεσσαλονίκη! Έχοντας ταξιδέψει τις αρχαίες λύρες τους σε Ευρώπη και Αμερική, οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ επιστρέφουν, 10 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή τους στην Ελλάδα, να μας μεταφέρουν στο δικό τους ηχητικό σύμπαν.

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ live στην Θεσσαλονίκη!
Έχοντας ταξιδέψει τις αρχαίες λύρες τους σε Ευρώπη και Αμερική, οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ επιστρέφουν, 10 χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή τους στην Ελλάδα, να μας μεταφέρουν στο δικό τους ηχητικό σύμπαν. Για δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η μπάντα, που εδώ και δέκα χρόνια έχει την έδρα της στο Λονδίνο, θα μας συστήσει για πρώτη φορά τους μόνιμους πια συνεργάτες της Victoria Couper, Rey Yusuf, Θοδωρή Ζιάρκα, Lauren Taylor και Sile Gutrod.

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΥΜΦΗ, έχοντας πλέον αρκετές κυκλοφορίες στο ενεργητικό τους αλλά και μία έντονη παρουσία στο χώρο της θεατρικής μουσικής, έρχονται να μας παρουσιάσουν παλιές αλλά και νέες συνθέσεις από την παράσταση immersive theatre ''Psychostasia:The Ritual'' που πρωτοπαρουσιάστηκε την άνοιξη στο Asylum Chapel και στη συνέχεια στο O2 Academy Islington του Λονδίνου. Η παράσταση, εμπνευσμένη από τα Ελευσίνια Μυστήρια, μάγεψε το κοινό, πλέκοντας με έναν τρόπο μοναδικό τους αρχαϊκούς συμβολισμούς γύρω από τις μελωδίες και τους ρυθμούς. Η αρχαία και η κρητική λύρα, η βάρβιτος, η πανδουρίδα, η γκάιντα, οι κιθάρες, το κοντραμπάσο και τα τύμπανα υπόσχονται να χορέψουν γύρω από τη φωτιά.

DAEMONIA NYMPHE
"Psychostasia: The Ritual"
Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία!

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 9 μ.μ.
Principal Club Theater, 26 Οκτωβρίου 15, 546 27 Θεσσαλονίκη
Προσέλευση 20:30
Τιμή προπώλησης 10 ευρώ
Προπώληση στα Ticket House & Rover Bar
Ταμείο 12 ευρώ

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ