{ }

Οι Crazy Town [USA] στο Eightball Club

στο πλαίσιο της 20th Anniversary tour


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Οι Crazy Town [USA] στο Eightball Club

Χώρος: Eightball Live Club
Διεύθυνση: Πίνδου 1, Λαδάδικα, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Eightball Live Club
Τιμή: από 10.00
Ποιοι: Crazy Town
Πότε: 13/08/2019
Ώρα έναρξης: 21:30

Οι Crazy Town [USA] στο Eightball Club στο πλαίσιο της 20th Anniversary tour

Από τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και trendy μπαρ μέχρι τηλεοπτικές εκπομπές και club, αυτός ήταν ο rap rock ύμνος που στοίχειωσε τις νύχτες –και τις μέρες– μας λίγο μετά την έναρξη του νέου millennium. Ακόμα θυμόμαστε τις αντιδράσεις των γονιών μας όποτε πετυχαίναμε το αισθησιακό και macho βιντεοκλίπ του σε κάποιο τοπικό μουσικό κανάλι. Όσον αφορά τους στίχους, μας είχαν κολλήσει στο μυαλό: «Come my lady, Come come my lady, You're my butterfly, sugar baby».

Όλοι θυμόμαστε το Butterfly! Τι συμβαίνει, όμως, με τους Αμερικανούς Crazy Town, το συγκρότημα που μας το χάρισε; Στις 13 Aυγούστου θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε! Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά τη μεγάλη τους επιτυχία οι Crazy Town έρχονται στο Eightball Club για μια βραδιά γεμάτη ρίμες, χορό και… νοσταλγία.

Οι Crazy Town σχηματίστηκαν το 1995 στο Los Angeles από τους Bret Mazur και Seth Binzer. Εμπνεόμενοι από τα δύο δημοφιλέστερα στοιχεία της τοπικής μουσικής σκηνή εκείνη την εποχή (τη hip hop αισθητική και τα riffs των Red Hot Chili Peppers), δημιούργησαν έναν rap rock ήχο πoυ ταίριαξε απόλυτα με τα trends των αρχών των 00s. Σταδιακά στην μπάντα εντάχθηκαν οι Adam Bravin, Rust Epique, James Bradley Jr, Doug Miller, Adam Goldstein και Antonio Lorenzo, σχηματίζοντας το αρχικό lineup.

Το 1999 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ, The Gift Of Game. Το συγκεκριμένο άλμπουμ τούς χάρισε μια θέση στις συναυλίες των RCHP ως support act αλλά και πολύ σημαντικό airplay. Όμως, η πραγματική έκρηξη στη δημοφιλία των Crazy Town ήρθε έναν χρόνο αργότερα, όταν κυκλοφόρησαν το Butterfly ως single του άλμπουμ. Η επιτυχία ήταν απρόσμενη ακόμα και για τους ίδιους. Χάρη το Butterfly το άλμπουμ έγινε τρεις φορές χρυσό και δύο φορές πλατινένιο, κάνοντας πωλήσεις ακόμα και σχετικά πρόσφατα.

To 2002 χάρισαν στο κοινό τους ένα ακόμα άλμπουμ, το Darkhorse. Έδωσαν περισσότερο έμφαση στο rock σκέλος του ήχου τους, ακολουθώντας το παράδειγμα συγκροτημάτων όπως οι Limp Bizkit και οι Papa Roach. Λίγους μήνες αργότερα, το συγκρότημα διαλύθηκε, αρνούμενο να υποκύψει στις πιέσεις της δισκογραφικής του για «ένα ακόμα κομμάτι σαν το Butterfly».

Η επιστροφή έγινε τελικά το 2015 με το άλμπουμ The Brimstone Sluggers. Σε αυτό το άλμπουμ οι Crazy Town επέστρεψαν ηχητικά στις ρίζες του The Gift Of Game και επιστράτευσαν μερικές ενδιαφέρουσες συμμετοχές, όπως αυτή του rapper Madchild και του κιθαρίστα των No Doubt Tom Dumont.

Πλέον, όμως, είναι 2019. Ο Bret Mazur έχει αποχωρήσει και ο Seth Binzer συνεχίζει να «τρέχει» την μπάντα, πλέον ως Crazy Town X, με νέο lineup. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος με τίτλο The Beautiful Insane.

Made of Stone Productions σε συνεργασία με Cult Battles & Underdogs παρουσιάζουν τους
Crazy Town [USA] - 20th Anniversary Show!
Τρίτη 13 Αυγούστου 2019
Εightball Club (Πίνδου 1, Θεσσαλονίκη)
οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήρια :
• Περιορισμένη Προπώληση : 10 ευρώ
• Προπώληση : 12 ευρώ
• Ταμείο : 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης :
• Musicland Records / Ticket House
• Stereodisc
• Τhe Nephilim Music Store
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Seven Spots
• WIND
• Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ