{ }

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός επισκέφτηκε το ΤΕΕ/ΤΚΜ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα | Δημοτικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός επισκέφτηκε το ΤΕΕ/ΤΚΜ

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου όπως το κυκλοφοριακό και η έλλειψη πρασίνου καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Με τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος /Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΚΜ) Πάρι Μπίλλια συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου και επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Ιωάννης Καμαρινός συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του.
 
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου όπως το κυκλοφοριακό και η έλλειψη πρασίνου  καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη της περιοχής.
 
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν την πολεοδομία καθώς και σε θέματα που θα δώσουν λύση σε βασικά προβλήματα του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. 
«Ο πολεοδομικός σχεδιασμός είναι ο καταστατικός χάρτης της αγοράς» τόνισε ο κ. Μπίλλιας. Επιπλέον, έκανε αναφορά στο Πράσινο Ταμείο, τα Πράσινα Σημεία και το κυκλοφοριακό.
 
Από την πλευρά του ο κ. Καμαρινός έδωσε έμφαση στη σημασία του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και αναφέρθηκε στην κατασκευή τριώροφου υπόγειου παρκινγκ στην πλατεία του Ευόσμου και στη λειτουργία του παρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό.
«Θέλουμε το ΤΕΕ/ΤΚΜ αρωγό στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στον δήμο μας. Ελπίζουμε ότι θα συνεργαστούμε στενά και θα αξιοποιήσουμε την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει» δήλωσε ο κ. Καμαρινός.
 
Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» Παύλος Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Αναγνώστου και Μιμή Κανέλη.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ