{ }

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τίμησε την Εργατική Πρωτομαγιά


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης τίμησε την Εργατική ΠρωτομαγιάΟ ΣΥΡΙΖΑ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης με συμβολικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας.

Οι αγώνες και οι μάρτυρες της εργατικής τάξης για δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα, ανθρώπινες αμοιβές και ασφάλεια τη δουλειά τιμώνται κάθε χρόνο την 1η Μαΐου.
Η Εργατική Πρωτομαγιά, είναι ημέρα αγώνα για τους εργαζόμενους σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς σε όλα τα πλάτη και τα μήνη της Γης τα δικαιώματά τους παραβιάζονται με κάθε τρόπο.
Ο φετινός γιορτασμός, γίνεται μέσα σε παράξενες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Η εργατική τάξη στη χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ, υλοποιώντας τις επιθυμίες του ΣΕΒ, ξηλώνει όλες τις κατακτήσεις που απέμειναν, κατακτήθηκαν ή αποκαταστάθηκαν μέσα στις μνημονιακές συνθήκες. Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει ενωμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, να αγωνιστούν και να μην επιτρέψουν επιστροφή στην εργασιακό μεσαίωνα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα της Εργατικής Τάξης με συμβολικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας.
Στη Θεσσαλονίκη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο που βρίσκεται μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.
Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης.
Παρόντες, μαζί με άλλα στελέχη του κόμματος, ήταν οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και Γιάννης Αμανατίδης, καθώς και ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ