{ Τελευταία νέα }

O πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον Κικίλια

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

O πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον ΚικίλιαO πατέρας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ αποκαλύπτει τον διάλογο που είχε με τον Κικίλια, τονίζοντας ότι οι λόγοι της άρνησης είναι οικονομικοί και όχι επιστημονικοί.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έχει προκαλέσει τη συγκίνηση όλης της Ελλάδας. Παλεύει με τη νωτιαία μυική ατροφία και για να κρατηθεί στη ζωή χρειάζεται τη βοήθεια του κράτους το οποίο όμως ολιγωρεί...
Απογοητευμένος από την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, διαφώνησε με τους ισχυρισμούς του Βασίλη Κικίλια ότι το ζήτημα είναι επιστημονικό.
Ο κύριος Γλωσσιώτης διαβεβαιώνει ότι έχει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές γνωματεύσεις που πιστοποιούν ότι το παιδί του πρέπει να υποβληθεί στη θεραπεία της Αμερικής για την ίασή του.
Αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον Βασίλη Κικίλια στο γραφείο του και δήλωσε ότι το Υπουργείο βλέπει ακριβή την λύση του προβλήματος, με τον ίδιο τον Υπουργό όπως ισχυρίζεται να του λέει ότι η περίπτωσή του θα ξεκινήσει ντόμινο παρόμοιων περιστατικών στη χώρα… 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ