{ Μουσική }

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στο Θέατρο Αμαλία

μετά το τέλος της παράστασης «Ένας αριθμός»


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στο Θέατρο Αμαλία

Χώρος: Θέατρο Αμαλία
Διεύθυνση: Αμαλίας 71, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Αμαλία
Τιμή: από 0.00

Πότε: 25/05/2019
Ώρα έναρξης: 23:00

Το Σάββατο 25/5 στο Θέατρο Αμαλίαθα υπάρξει μια εκδήλωση live με Ελληνική μουσική, με τον εξαίρετο Παρασκευά Θεοδωράκη.

Το Σάββατο 25/5  στο Θέατρο Αμαλία θα υπάρξει μια εκδήλωση live με Ελληνική μουσική, με τον εξαίρετο Παρασκευά Θεοδωράκη.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το βράδυ μετά το τέλος της παράστασης «Ένας αριθμός» και θα πραγματοποιηθεί με τους μουσικούς και τους θεατές επί σκηνής μιας και θα υπάρχουν τραπεζάκια πάνω σ αυτήν!

Θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της παράστασης «Ένας αριθμός» και στην ουσία πρόκειται για την πρώτη παράλληλη εκδήλωση του θεάτρου ΑΜΑΛΙΑ, έτσι για να αποφορτιστούμε λιγάκι από το έντονο προεκλογικό σκηνικό, να πιούμε τα ποτάκια μας,να ακούσουμε καλή Ελληνική μουσική και τραγούδια και εν τέλει να πάμε να ψηφίσουμε ότι τελικά έχει αποφασίσει ο καθ ένας.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε, το κόστος του ποτού είναι πολύ μικρό, στους παρευρισκόμενους θα διανεμηθούν προσκλήσεις για τις επόμενες παραστάσεις του θεάτρου και είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε πολύ όμορφα. Θα χαρούμε πολύ να δούμε τους φίλους και τις φίλες του Θεάτρου Αμαλία εκεί. Τουλάχιστον αυτούς που δεν είναι ετεροδημότες!!!

Ο Παρασκευάς Θεοδωράκης είναι τραγουδιστής και σολίστ ακουστικής κιθάρας, ενώ παράλληλα συνθέτει μουσική και στίχους. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν το On the Road Live, με το συγκρότημα On the Road. Συμμετέχει στο τραγούδι «Ηπειρώτικο Μοιρολόι», του δίσκου «Ένας Ολοκαίνουριος Κόσμος» του Φίλιππου Πλιάτσικα, στο δίσκο του θεατρικού έργου «Με τον Αίσωπο εκδρομή» του Γιώργου Φραντζολά και στο τραγούδι «Μέλισσα», του δίσκου «Όλα είναι αλλού» των Βαγγέλη Κοντόπουλου και Χρήστου Θηβαίου. Αυτή την περίοδο ανανεώνει τις διαδρομές του σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο δυναμισμό και συναίσθημα. Οι ρίζες του από τα Γρεβενά και την Κρήτη, σε συνδυασμό με την έντεχνη και τη ροκ μουσική, αποτυπώνονται στη νέα του δουλειά «Λευκά Πανιά».

Πληροφορίες κρατήσεις: 2310 842509


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ