{ Τελευταία νέα }

Ο Μάκης Κυριζίδης απαντά στη δήλωση Ταχιάου για την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Ο Μάκης Κυριζίδης απαντά στη δήλωση Ταχιάου για την πεζοδρόμηση της Αγίας ΣοφίαςΜια πολύ αιχμηρή απάντηση στέλνει στον Νίκο Ταχιάο ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κυριζίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΜΙα πολύ αιχμηρή απάντηση στέλνει στον Νίκο Ταχιάο ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κυριζίδης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ολοκληρώνει μάλιστα με μια παρότρυνση προς τον κ Ζέρβα ότι «πρέπει να αλλάξει πολλά!»
 
Συγκεκριμένα ο κ. Κυριζίδης σχολιάζει τη δήλωση Ταχιάου «Δεν είμαι διατεθειμένος να συμπράξω σε ένα κυνήγι μαγισσών» που αναφέρεται στη πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης για τη πεζοδρόμιση της Αγίας Σοφίας. Διαβάστε:  Οριστικά πεζόδρομος η Αγία Σοφία κάτω από την Τσιμισκή - υπογράφηκε η σύμβαση
 Υπενθυμίζουμε οτι ο Μάκης Κυριζίδης που είχε κατέβει ως επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά» είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητυα του κ Ζέρβα στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών .
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ Μάκη Κυριζίδη αναφέρει :
«Ο κ. Ταχιάος δεν αντιδρά στις υπογραφές του κ. Μπουτάρη (τις τελευταίες υπηρεσιακές ημέρες διακυβέρνησης του – παγκόσμια πρωτοτυπία) για έργα με δανεικά (2η πρωτοτυπία που θα αποπληρώσουν οι επόμενοι) που θα υλοποιήσει ο αντίπαλος του και δήμαρχος τουλάχιστον μέχρι το 2023 , Κωνσταντίνος Ζέρβας( ο οποίος και διαφωνεί)! Μας κατηγορεί μάλιστα για κυνήγι μαγισσών!
Ο κ. Ταχιάος που είχε στην παράταξη του στελέχη της Πρωτοβουλίας, ο κ. Ταχιάος που ο Μπουτάρης έκανε επίσημη δήλωση στήριξής του και φωτογραφήθηκε στο εκλογικό του κέντρου με ψηφοδέλτια στα χέρια, ο κ. Ταχιάος που στήριξε Μπουτάρη δις επίσημα για να βγει Δήμαρχος, ο κ. Ταχιάος που προεκλογικά έλεγε δημόσια «θα συνεχίσω το έργο του Μπουτάρη»….
Τελικά Ζέρβα 
πρέπει να αλλάξεις πολλά!»
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ