{ Θέατρo }

Ο Μάγος και η παρέα του στο Θέατρο Αμαλία

Ένα μιούζικαλ για μικρά και μεγάλα παιδιά


Κατηγορίες: Θέατρο | Παιδικές παραστάσεις

Ο Μάγος και η παρέα του στο Θέατρο Αμαλία

Χώρος: Θέατρο Αμαλία
Διεύθυνση: Αμαλίας 71, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Θέατρο Αμαλία
Τιμή: από 12.00
Ποιοι: Ανδρέας Μοντέζ, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Τούλα Μωραΐτη, Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Τσιλιβίς, Τάκης Δρόσος, Ζωή Τριανταφυλλίδη
Πότε: 29/09/2019
Ώρα έναρξης: 11:30 και 16:30
Δείτε τη ΠΡΟΣΦΟΡΑ που έχουμε στο τέλος του κειμένου για χαμηλότερη τιμή στα εισιτήρια

Ο Μάγος και η παρέα του | Θέατρο Αμαλία, πληροφορίες: μιούζικαλ για μικρά και μεγάλα παιδιά, πρόγραμμα, παραστάσεις, μέρες και ώρες, εισιτήρια, προσφορές

Πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, γέλιο, χορός, τραγούδι και... πολλά μαγικά κόλπα, στο Θέατρο Αμαλία, με 2 Παραστάσεις στις 29 Σεπτεμβρίου!
Ένα μιούζικαλ για μικρά και μεγάλα παιδιά με πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, γέλιο, χορό, τραγούδι και πολλά μαγικά κόλπα που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
Στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αμαλία

Ένα μιούζικαλ για μικρά και μεγάλα παιδιά με πολύχρωμα σκηνικά και κοστούμια, γέλιο, χορό, τραγούδι και πολλά μαγικά κόλπα που θα καταπλήξουν μικρούς και μεγάλους!

Όλοι ζουν στο μαγικό παλάτι του Μάγου LUIGELO. O διάσημος ποντικός και η ποντικίνα, ο Τουίτι, ο Ντόναλντ, το πιο διάσημο σφουγγάρι και οι άλλοι αγαπημένοι μας ήρωες. Ο Μάγος κάθε μέρα τους στέλνει σε μια αποστολή υπό το άγρυπνο βλέμμα του καθώς και της καλής μας νεράιδας EΛΣΑΣ. Αποστολή τους είναι να βοηθούν αυτούς που έχουν ανάγκη, να τους προσφέρουν βοήθεια, να κάνουν πάντα το καλό και όλοι να ζουν σε έναν ιδανικό κόσμο που βασιλεύει η αγάπη, η αλληλεγγύη και το καλό!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ανδρέας Μοντέζ, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Τούλα Μωραΐτη, Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Τσιλιβίς, Τάκης Δρόσος, Ζωή Τριανταφυλλίδη

Κείμενο: Λούης Τσίπουρας
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μοντέζ
Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Στεφανίδου
Χορογραφίες: Δημήτρης Ιβάνωφ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου - 11:30 και 16:30 (2 Παραστάσεις)
Στο Θέατρο Αμαλία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ - Αγοράστε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας με 7 ευρώ, αντί για 12 ευρώ (Η προσφορά με τη χαμηλότερη τιμή θα ισχύει για λίγες μόνο μέρες) 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ