{ Τελευταία νέα }

O κορωνοϊός ''κόβει'' τα πανηγύρια. Η δήλωση Πέτσα

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

O κορωνοϊός ''κόβει'' τα πανηγύρια. Η δήλωση ΠέτσαO κορωνοϊός ''κόβει'' τα πανηγύρια. Η δήλωση Πέτσα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι ζητήθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων να εξεταστεί η άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Ιουλίου.
Αναφερόμενος στον Προμαχώνα, είπε πως τα θετικά τεστ είναι τετραπλάσια σε σύγκριση με το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Προανήγγειλε δε ότι από τα ξημερώματα της Τετάρτης θα ελέγχονται εξονυχιστικά τα απαραίτητα έγγραφα εισόδου από τον Προμαχώνα, καθώς και ότι ενισχύονται οι έλεγχοι στις εισόδους από Αλβανία.
 
Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις από το εξωτερικό, σημείωσε ότι ανοίγουν οι πτήσεις από τη Μεγάλη Βρετανία στις 15 Ιουλίου και από τη Σουηδία στις 22 Ιουλίου.
 
Τόνισε δε πως, ανάλογα με επιδημιολογική εξέλιξη σε χώρες όπως για παράδειγμα οι ΗΠΑ, εξετάζεται το άνοιγμα των πτήσεων από τέλος Ιουλίου με την υποχρέωση προσκόμισης αρνητικού τεστ για τον κορωνοϊό.
 
Υπενθυμίζεται ότι σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο της συστηματικής παρακολούθησης των εξελίξεων για τον κορωνοϊό από την κυβέρνηση. 
 
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή, 31 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην χώρα  εκ των οποίων τα πέντε στη Θεσσαλονίκη
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ