{ Μουσική }

O Enrique Iglesias στο PAOK Sports Arena

Μετά το αρχικό SOLD OUT της συναυλίας, ΝΕΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

O Enrique Iglesias στο PAOK Sports Arena

Χώρος: PAOK Sports Arena (Παλατάκι)
Διεύθυνση: Πυλαία, 55535
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω PAOK Sports Arena (Παλατάκι)
Τιμή: από 38.00
Ποιοι: Enrique Iglesias
Πότε: 27/10/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

О Enrique Iglesias για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της περιοδείας «All The Hits Live».

О Enrique Iglesias για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της περιοδείας «All The Hits Live».
Ο Enrique Iglesias ανταποκρίνεται στα αιτήματα των θαυμαστών του στην Ελλάδα και έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena!

Αφού έλαβε δεκάδες χιλιάδες επιστολές από fans του, αποφάσισε να εκπληρώσει το αίτημά τους και να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Enrique Iglesias παραμένει μια εμβληματική φιγούρα που κατατάσσεται μεταξύ των πιο ισχυρών τραγουδιστών της σύγχρονης pop μουσικής, προκαλώντας έντονα συναισθήματα κάθε φορά που εμφανίζεται στη σκηνή.

Για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στην Ελλάδα, το Latin αστέρι θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για μια μεγαλειώδη συναυλία στο PAOK Sports Arena, έχοντας προκαλέσει φρενίτιδα σε εκατομμύρια ανθρώπους καταλαμβάνοντας μια θέση στην καρδιά τους.

"Bailamos", "Rhythm Divine" ή "Be With You" και οι τελευταίες επιτυχίες όπως: Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Move To Miami ή το τελευταίο I Do not Dance (Without You) είναι στην κορυφή των δημοφιλέστερων charts σε όλο τον κόσμο.

Στις μέρες μας κανένας άλλος καλλιτέχνης της pop μουσικής δεν πραγματοποιεί τόσες πολλές επιτυχίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ακόμη και όποιος γνωρίζει ελάχιστα για τη σύγχρονη μουσική σκηνή είναι σε θέση να τραγουδήσει μια από τις μελωδίες του.
Ο Enrique θεωρείται ο πρεσβευτής της σύγχρονης pop κουλτούρας του 21ου αιώνα.

Η περιοδεία του Enrique Iglesias “All The Hits Live” περιλαμβάνει ένα σύγχρονο stage και πολλά ειδικά εφέ με δυο σκηνές συνολικού εμβαδού 600m2, ένα φωτεινό τείχος LED των 500m², που σημαίνει δύο φορές περισσότερο φως και πυροτεχνικά εφέ.

Επιπλέον, μία νέα τεχνολογία λέιζερ έρχεται ειδικά από την Αμερική συνοδευόμενη από ήχο δύο φορές ισχυρότερο, χάρη στον ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
Όλη αυτή η μεγαλειώδης παραγωγή έρχεται στη Θεσσαλονίκη με 9 φορτηγά, πριν από τις συναυλίες του Enrique στο Μιλάνο και την Μπρατισλάβα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλες οι συναυλίες που πραγματοποίησε στην Δυτική Ευρώπη ήταν SOLD OUT με εξαιρετική σκηνική παρουσία!
Η περιοδεία του περιελάμβανε συναυλίες στην Πράγα, Βουδαπέστη, Λιουμπλιάνα, Όσλο, Αθήνα, Ρώμη, Παρίσι, Λονδίνο, Βρυξέλλες, Άμστερνταμ, Ζυρίχη, Βερολίνο, Κολωνία, Μόναχο, Όσλο, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη και Λισαβόνα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Enrique Iglesias πούλησε συνολικά 75.000 εισιτήρια για την συναυλία του στο Kίεβο!

ENRIQUΕ I  G  L  E  S  I  A  S
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 / 20:00
P.A.O.K SPORTS ARENA THESSALONIKI -ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Π.Α.Ο.Κ

Ώρα Έναρξης: 20:00
Τιμές εισιτηρίων από 38 ευρώ
Η προπώληση για τη συναυλία "All The Hits Live" στη Θεσσαλονίκη, ξεκινά τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 10 το πρωί από τη VIVA.gr.

ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ 39 ευρώ!
Για περιορισμένο αριθμό θέσεων!

Η διοργανώτρια εταιρία ARTBG ανακοίνωσε ΝΕΑ τιμή εισιτηρίου για τη συναυλία του Enrique Iglesias στη Θεσσαλονίκη, η οποία πλέον ξεκινά από 39 ευρώ. Παράλληλα, εξασφαλίστηκαν περισσότερες θέσεις σε νέες ζώνες -σε συνεννόηση με το χώρο διεξαγωγής- για τους fans του Enrique Iglesias, στη μεγαλύτερη συναυλία της τελευταίας 10ετίας στη Θεσσαλονίκη!
Η προπώληση για τη συναυλία "All The Hits Live" στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται με νέα ΤΙΜΗ εισιτηρίου από 39 ευρώ από τη VIVA.gr.
Παραγωγή: ARTBG

SOLD OUT η συναυλία του Enrique Iglesias στη Θεσσαλονίκη!
Η διοργανώτρια εταιρία ARTBG ανακοίνωσε SOLD OUT για τη συναυλία του Enrique Iglesias στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο PAOK Sports Arena!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
Η εταιρία παραγωγής σε συνεννόηση με το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας, εξασφάλισε και διαθέτει προς πώληση, έναν επιπλέον αριθμό θέσεων με τιμές εισιτηρίων από 39 ευρώ μέχρι ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ!
Απόκτησε το εισιτήριό σου εδώ. http://bit.ly/2J2bGPf

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ