{ Τελευταία νέα }

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε την Επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

O Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε την Επέτειο του Μακεδονικού ΑγώναO Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε και φέτος την επέτειο του Μακεδονικού αγώνα και στις δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Με δοξολογίες, επιμνημόσυνες δεήσεις, ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε και φέτος την επέτειο του Μακεδονικού αγώνα και στις δύο Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.
Στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, στο ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου.
Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο Εκπαιδευτικός του Διαπολιτισμικού Λυκείου Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Στέργιος Παπαδόπουλος.
Ακολούθησε Επιμνημόσυνη δέηση και Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Παύλου Μελά στην πλατεία Σκρα.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του covid-19, και ως εκ τούτου υπήρξε περιορισμένη εκπροσώπηση των σχολείων του Δήμου, η οποία προέκυψε μετά από κλήρωση. 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ