{ Βιβλία }

Ο Αστέρης και η Ζωή: Ενας Ταξιδιωτικός οδηγός για παιδιά και τα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης

Νέα κυκλοφορία παιδικού βιβλίου


Κατηγορίες: Παιδί | Βιβλία - συγγραφείς

Ο Αστέρης και η Ζωή: Ενας Ταξιδιωτικός οδηγός για παιδιά και τα αξιοθέατα της ΘεσσαλονίκηςΟ Μέγας Αλέξανδρος, ο Βαρδάρης, η Γοργόνα Θεσσαλονίκη, και πολλοί άλλοι ζωντανεύουν στο σήμερα.

Δύο παιδιά, ένας εξερευνητής και μία επιστήμονας προερχόμενη από άλλο πλανήτη,ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη έχοντας πάντα μαζί τους μια φωτογραφική μηχανήκι ένα tablet.
Φωτογραφίζουν τα αξιοθέατα, μπλέκουν σε μοναδικές περιπέτειες, γνωρίζουν τους ήρωες της πόλης. Με οδηγό τον "Αστέρη και τη Ζωή", συνοδέψτε τα παιδιά στην πόλη, βγείτε μαζί στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης, μάθετε τον πολιτισμό της, γνωρίστε την σύγχρονη πραγματικότητα. 
ΤΑΞΙΔΕΥΩ - ΠΑΙΖΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ 
Με το βιβλίο κυκλοφορούν και παιχνίδια, Puzzle και Thesscards 
για τη Θεσσαλονίκη.
Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο Βαρδάρης, η Γοργόνα Θεσσαλονίκη, και πολλοί άλλοι 
ζωντανεύουν στο σήμερα. Ένα φανταστικό, παραμυθένιο, μαγικό ταξίδι, μα πάνω από όλα αληθινό! Ακολουθήστε την διαδρομή του "Αστέρη και της Ζωής" μέσα από τον χάρτη, απολαύστε την πλούσια εικονογράφηση, με τα τραγούδια των ηρώων μάθετε τι έκαναν, γράψτε την δική σας ιστορία στην πόλη και φτιάξτε το δικό σας φωτογραφικό album. 
Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία της πόλης και στο διαδίκτυο ο πρωτότυπος "Ταξιδιωτικός Οδηγός– Παραμύθι" για τη Θεσσαλονίκη. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ