{ Μουσική }

ΑΝΑΒΟΛΗ: Ο Αντώνης Ρέμος στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο

συναυλία στο πλαίσιο της περιοδείας Antonis Remos Live Experience Tour 2020


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

ΑΝΑΒΟΛΗ: Ο Αντώνης Ρέμος στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο

Χώρος: Παλε ντε Σπορ - Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπρακη 2, 54636
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Παλε ντε Σπορ - Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Τιμή: από 17.00
Ποιοι: Αντώνης Ρέμος
Πότε: 01/01/1970
Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής της γενιάς του, μας έχει χαρίσει υπέροχες ερμηνείες και μοναδικά τραγούδια στη μέχρι σήμερα ουσιαστική πορεία του στην ελληνική μουσική σκηνή.

Για πρώτη φορά, μετά από την απόλυτη επιτυχημένη σεζόν στην ΠΥΛΗ Α της Θεσσαλονίκης που τελειώνει προγραμματισμένα στα τέλη Ιανουαρίου, ο Αντώνης Ρέμος κάνει την έκπληξη.

Μια μεγάλη χειμερινή περιοδεία, στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας με αφετηρία την Αθήνα και το TAE KWON DO στις 12 Φεβρουαρίου είναι το επόμενο μεγάλο βήμα του αγαπημένου ερμηνευτή.

Εννέα επιλεγμένες  μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα βιώσουν μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια και μαγευτικές ερμηνείες όπως μόνο ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει.  Τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει,  τραγουδήσει και απολαύσει από τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο αλλά και μοναδικές στιγμές ερμηνείες στα καινούργια τραγούδια του που θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην υπέροχη αυτή βραδιά.

Ο Αντώνης Ρέμος μας καθηλώνει με την δυναμικότητα των συναισθημάτων του μέσω των ερμηνειών του, αγγίζει με ένα δικό του τρόπο τις καρδιές του κόσμου

Μην χάσετε τις μοναδικές αυτές συναυλίες. Ερωτευτείτε «Μέχρι Το Τέλος Του Κόσμου», αγαπήστε την «Ζωή Αλλιώς» και ταξιδέψτε μαζί του για όλες αυτές τις «Στιγμές» που μας χαρίζει όλα αυτά τα χρόνια .

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Σάββατο 11/4, στις 21:00
Antonis Remos Live Experience Tour: Thessaloniki
Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (Παλαί ντε Σπορ) - Θεσσαλονίκη

Γενική Είσοδος
Σκηνή - Προπώληση     17 ευρώ
Σκηνή - Οικογενειακό (2ενήλικες + 2παιδιά) 11,25 ευρώ
Προπώληση

https://www.viva.gr/tickets/music/pollaploi-horoi/antonis-remos-live-experience-tour-2020/

AΝΑBOΛH :
«Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live Productions βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να προχωρήσει στην αναβολή των προγραμματισμένων συναυλιών του Αντώνη Ρέμου για προληπτικούς λόγους, συμμετέχοντας στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία παραγωγής.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ