{ Εκδηλώσεις }

Ο Anthony Horowitz έρχεται στο Public της Τσιμισκή


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Ο Anthony Horowitz έρχεται στο Public της Τσιμισκή
Δωρεάν

Χώρος: Public
Διεύθυνση: Τσιμισκή 24, 54624
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Οδηγίες: πως πάω... Public
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: nthony Horowitz
Πότε: 11/06/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

Τo Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Anthony Horowitz. Ο συγγραφέας των βιβλίων «Οι φόνοι της κίσσας» και «Η λέξη είναι φόνος» θα βρίσκεται στο Public Τσιμισκή

Τo Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Anthony Horowitz. Ο συγγραφέας των βιβλίων «Οι φόνοι της κίσσας» και «Η λέξη είναι φόνος» θα βρίσκεται στο Public Τσιμισκή με αφορμή τη συμμετοχή του στα Βραβεία Βιβλίου Public ως εκπρόσωπος της Μ. Βρετανίας, τιμώμενης χώρας 2019, την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 19.00. Με την υποστήριξη του British Council και της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Μαζί του η δημοσιογράφος, Λεμονιά Βασβάνη.

Ο Anthony Horowitz έχει γράψει περισσότερα από σαράντα βιβλία, και είναι συγγραφέας και δημιουργός της βραβευμένης αστυνομικής σειράς Foyle?s War, Midsomer Murders και της πιο πρόσφατης Collision, ανάμεσα στις άλλες τηλεοπτικές δουλειές του. Το 2011, το ίδρυμα Arthur Conan Doyle ανέθεσε στον συγγραφέα να γράψει τα μυθιστορήματα The House of Silk (2011) και Moriarty (2014), με ήρωα τον Σέρλοκ Χολμς, τα οποία έγιναν best sellers. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το μυθιστόρημα Οι Φόνοι της Κίσσας.

Public Τσιμισκή, Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη

11 Ιουνίου 2019, ΩΡΑ 19:00
Είσοδος Ελεύθερη.

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ