{ Μουσική }

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ w/Street Outdoors Soundsystem στο Παλιό Λιμάνι, Προβλήτα 1


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ w/Street Outdoors Soundsystem στο Παλιό Λιμάνι, Προβλήτα 1

Χώρος: Α Προβλήτα Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Διεύθυνση: Α προβλήτα Λιμάνι, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Α Προβλήτα Λιμάνι Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ)
Τιμή: από 0.00

Πότε: 19/06/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

ΝΥΜΦΗ ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ w/Street Outdoors Soundsystem στο Παλιό Λιμάνι, Προβλήτα 1

Η ΝΥΜΦΗ έφτασε και… πιάνει λιμάνι για πρώτη φορά, με ένα μεγάλο ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ!
Τετάρτη 19 Ιουνίου, από τις 19:00 μέχρι τις 00:00, στο Παλιό Λιμάνι, Προβλήτα 1, χορεύουμε στους ρυθμούς των Street Outdoors Soundsystem, του Simeon και του Mount Ten, στο πιο ηλεκτρονικό αλλά και funky πάρτυ της πόλης, απολαμβάνουμε ΝΥΜΦΗ και παρτάρουμε όπως παράγουμε: Σαλονικιώτικα.

Line - up
19.00 - 20.30 Mount Ten (Funk, RnB, Soul)
20.30 - 21.30 Simeon (Disco, House)
21.30 - end Street Outdoors Soundsystem (House)


Από ένα ΛΟΚΑΛ ΠΑΡΤΥ δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτερες street καντίνες της πόλης. Στο χώρο της προβλήτας θα βρεις pizza από τη μόνη καντίνα με ξυλόφουρνο, την PAOLA mobile pizzeria και ένα ειδικό μενού από το αγαπημένο Mahalo Civilized Food, που ταιριάζει ιδανικά στη ΝΥΜΦΗ μας.
Αυτά για τώρα. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα ανακαλύψεις από κοντά, σε εορταστικό μπιτ άφιξης της νέας γεύσης της Θεσσαλονίκης!

H NΥΜΦΗ αποτελεί μια μπύρα που συν-δημιουργήθηκε με ανθρώπους της Θεσσαλονίκης, έχει σχεδιαστεί στη Θεσσαλονίκη και παράγεται στη Θεσσαλονίκη!
Mία καινούργια μπύρα από τη Θεσσαλονίκη, η ΝΥΜΦΗ, συστήνεται  στο κοινό της.
ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΤΑΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΒΙΟ Καλλιτεχνών:

Mount Ten

O Mount Ten, είναι ένας DJ/Producer με βάση τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο προσωπικά άλμπουμ (The Urban Legend of Jass E.P. & το Mulatu Astatke Edits), αρκετά singles και ετοιμάζει το 3ο release του.
Έχει μοιραστεί την σκηνή με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδας όπως οι Kill Emil, Billa Qause, Apanemic, Moderator, Stiko, Frenic, Barry Ashworth (Dub Pistols), Shawn Lee. Στο βιογραφικό του θα βρείτε εμφανίσεις σε σκηνές όπως το: Street Art Festival (TH), Six d.o.g.s. (ATH), Uberdooze (TH), Γορίλας (TH), Coo (TH), Στέρεο (TH), Εφημερίδα (ATH) και πολλές άλλες.

Symeon
Γεννημένος το 1980 στη Θεσσαλονίκη, ο SIMEON ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από πολύ νέος, παίζοντας ερασιτεχνικά, ενώ αργότερα σε πιο επαγγελματικό επίπεδο σε πολλά επιτυχημένα μπαρ και κλαμπ της πόλης του, όπως Zucca, Υπόγειον, Uberdooze, Ύψιλον κ.α. της Αθήνας όπως six d.o.g.s., BIOS, Spinster, Sodade2, στο θρυλικό Eagle του Λονδίνου καθώς και στο πολύ επιτυχημένο θεματικό πάρτυ “wink”, όπου ήταν και μέλος του.
Αυτό το διάστημα τον βρίσκουμε στον Γορίλας και στο Whope όπου είναι resident, σε beach bar της Χαλκιδικής ως guest και στα “Love Issues” που διοργανώνει μαζί με τον The Dreamer.
Ανάμεσα σε πολλά ονόματα που έχει μοιραστεί τη σκηνή είναι και οι Kim Ann Foxman, Ketiov (Catz n Dogz), David Mayer, Lauer, Ray Mang, NTEIBINT, Raf Daddy, The Dreamer και με τον Tareq όπου και ξεκίνησαν μία σειρά από edits σε παλιά κομμάτια των 80s και 90s φρεσκάροντάς τα στο δικό τους ύφος.

Street Outdoors Soundsystem
Το γνωστό DJ crew του Street Outdoors Soundsystem, αποτελούμενο από τους Έλληνες Jiles John, Jose Amba & Polatof, έρχεται στο μεγάλο πάρτυ της ΝΥΜΦΗΣ, με σκοπό να προσφέρει μουσικές απολαύσεις χωρίς αυστηρά όρια στα επιλεγόμενα είδη καθώς στις τσάντες τους κουβαλούν από σύγχρονη house μέχρι σπάνια tracks της disco και της techno. Είναι εξίσου γνωστοί για τα Street Outdoors parties που διοργανώνουν ανά την Ελλάδα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς, έχοντας κάνει μια αξιόλογη αναζήτηση σε μουσικές και εναλλάσσοντας μεταξύ τους με back to back DJ sets.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ