{ Πολιτική }

Νοτοπούλου: O Ζέρβας φέρνει μπάχαλο στην πόλη. Η Θεσσαλονίκη πιο βρόμικη από ποτέ.

Συνέντευξη της Κατερίνας Νοτοπούλου στον Flash 99,4.


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Νοτοπούλου: O Ζέρβας φέρνει μπάχαλο στην πόλη. Η Θεσσαλονίκη πιο βρόμικη από ποτέ.Νοτοπούλου. Η Θεσσαλονίκη είναι πιο βρόμικη από ποτέ

''Σε όλη την Ευρώπη γίνεται συστηματική προσπάθεια προκειμένου να απομακρυνθεί το ΙΧ από την πόλη και ο κ. Ζέρβας αντί να επεξεργαστεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς αυτή την κατεύθυνση, φέρνει μπάχαλο στην πόλη με τις επιλογές του να σταματήσει το Μετρό, με την επιλογή του να στηρίξει την διάλυση των αστικών συγκοινωνιών'', τόνισε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Νοτοπούλου σε συνέντευξή της στον Flash 99,4.

Επιπρόσθετα,  χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη μετατροπή της Πλατείας Ελευθερίας σε πάρκινγκ, ενώ εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση κατά του Κ. Ζέρβα, τονίζοντας ότι «δεν έχει εισήγηση από κάποια υπηρεσία, η Πλατεία Ελευθερίας είναι ιστορικός τόπος μνήμης και είναι απαράδεκτο ότι θα μετατραπεί σε πάρκινγκ».
Η κ. Νοτοπούλου κατηγόρησε τη διοίκηση Ζέρβα ότι ασκεί «πολιτική της λάσπης», ενώ τόνισε πως η Θεσσαλονίκη είναι «πιο βρόμικη από ποτέ» και υποστήριξε πως ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προορίζει «δώρα» σε εργολάβους.
«Ο Κ. Ζέρβας κρατά 2.500 καινούριους κάδους στην αποθήκη που βρίσκεται στα Κοιμητήρια. Για ποιον λόγο δεν βρίσκονται 2.500 καινούριοι κάδοι στο δρόμο; Ο κ. Ζέρβας τους κρατάει για να τους παραχωρήσει σε κάποιον ιδιώτη», επισήμανε η κ. Νοτοπούλου, προσθέτοντας: «Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έχει αντιληφθεί ποιον υπηρετεί και αυτό δεν αρέσει στους δημότες».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ