{ Μουσική }

NON Rooftop w/ Patrice Bäumel, Ison, Symmetric, Future Of Matter

στο roof garden του The Met Hotel


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

NON Rooftop w/ Patrice Bäumel, Ison, Symmetric, Future Of Matter

Χώρος: The Met Hotel
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω The Met Hotel
Τιμή: από 15.00
Ποιοι: Patrice Bäumel, Ison, Symmetric, Future Of Matter
Πότε: 22/05/2019
Ώρα έναρξης: 17:00

Το 2019 και με αφετηρία τον Μάιο το NON Rooftop επιστρέφει και πάλι! Στο ίδιο και καλύτερο σημείο της πόλης φυσικά, το roof garden του The Met Hotel.

To καλοκαίρι για πολλούς στην Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά την ηλεκτρονική μουσική είναι συνδεδεμένο με ένα μοναδικό concept event το οποίο διοργανώνεται σταθερά εδώ και χρόνια.

Το 2019 και με αφετηρία τον Μάιο το NON Rooftop επιστρέφει και πάλι! Στο ίδιο και καλύτερο σημείο της πόλης φυσικά, το roof garden του The Met Hotel.

Με βάση τους ΝΟΝ residents Ison, Andreas Athineos , ArKi, Future Of Matter και με νέο πρόσωπο τον Symmetric, τα NON Rooftop events προσκαλούν κάθε χρόνο μοναδικούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο σε ενα ευρύ μουσικό φάσμα. Maceo Plex, KiNK, Adriatique, Mano Le Tough, Miss Kittin, Joe Claussell, Osunlade, Ellen Allien, και Tiga είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν με τη μουσική τους και κυρίως με την παρουσία τους. Tι θα συμβεί όμως αυτό το καλοκαίρι;

Tην περασμένη σεζόν χάρισε ένα από τα καλύτερα σετ που ακούστηκαν ποτέ στο NON Rooftop. Και με μια υπέροχη χρονιά στο ενεργητικό του μας οδήγησε στον να τον καλέσουμε και πάλι ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του NON Rooftop.

Στο πρώτο ΝΟΝ Rooftop για το 2019, υποδεχόμαστε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες παραγωγούς και DJs των τελευταίων ετών, τον Patrice Bäumel.

Patrice Bäumel
Mε πολλαπλή εμπειρία ως resident των θρυλικών clubs Trouw και Club 11 στο Άμστερνταμ, ο Ολλανδός dj και παραγωγός άρχισε να χτίζει το δικό του μουσικό σύμπαν, προσεγγίζοντας τις συνθέσεις και τα σετ του με μεγαλύτερη δόση αφηγηματικότητας, κατάφερε να δημιουργήσει παραγωγές που οδηγούν τον ήχο του σήμερα.

Με κυκλοφορίες σε αξιοσέβαστα labels όπως Afterlife και Kompakt, έχει αφήσει, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το δικό του μουσικό αποτύπωμα στη σύγχρονη σκηνή. Ρεμίξ σε Depeche Mode και Underword επιβεβαιώνουν συνεχώς το πλούσιο ταλέντο του Ολλανδού. Το single “Glutes” ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια της χρονιάς, ενώ σήμερα αποτελεί μόνιμο μέλος της Afterlife, στα διάφορα event της ανα τον κόσμο.

Ο Bäumel γεμίζει τις παραγωγές και τα dj set του με μια μεταδοτική ενέργεια και αίσθηση περιπέτειας, δημιουργώντας έναν ήχο που ικανοποιεί τόσο το μυαλό όσο και το σώμα. Κομμάτια που αποτελούν σήμα κατατεθέν του ονόματος του, όπως “Surge”, “Glutes”, “Roar”, “Grace” και το ρεμίξ στο “Deep End Thrils” των Cubicolor, είναι τέλεια παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας.

Στο πρώτο NON Rooftop την μουσική επένδυση έρχονται να προσθέσουν ο Ιson λίγο πριν την εμφάνιση του στην Βαρκελώνη και το Nuits Sonores στην Γαλλία αλλά και οι Future Of Matter και ο Symmetric.

NON Rooftop w/ Patrice Bäumel, Ison, Symmetric, FOM

Line Up
Patrice Bäumel (Afterlife)
Ison (NON)
Symmetric (Dynamic Reflection/NON)
Future Of Matter  (Dynamic Reflection/NON)
Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ώρα έναρξης: 17.00  
The Met Hotel - Thessaloniki

Εισιτήρια
▪Προπώληση: 15 ευρώ
▪Στην είσοδο: 20 ευρώ
* Σε περίπτωση που μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά την διαδικασία της προπώλησης.
Σημεία Προπώλησης
▪Online μέσω Ticketmaster: https://bit.ly/2Id2GsF
▪Πανελλαδικά σε όλα τα καταστήματα Public.


 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ