{ }

ΝΟΝ presents Federico Albanese, ORI & Ison @ Ροτόντα

στο πλαίσιο του 2ου #SKG Bridges Festival


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

ΝΟΝ presents Federico Albanese, ORI & Ison @ Ροτόντα
Δωρεάν

Χώρος: Ροτόντα
Διεύθυνση: Πλ. Αγίου Γεωργίου 5, 54635
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ροτόντα
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Federico Albanese, ORI Alboher, Ison, #SKG Bridges Festival
Πότε: 08/05/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

ΝΟΝ presents Federico Albanese, ORI & Ison @ Ροτόντα, στο πλαίσιο του 2ου #SKG Bridges Festival.

Μετά την περσινή επιτυχημένη συνέργεια, η NON συνεργάζεται και φέτος με το SKG Bridges, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό ηχητικό θέαμα στον χώρο της Ροτόντας με δυο πολύ αξιόλογους καλεσμένους καλλιτέχνες – συνθέτες της σύγχρονης κλασικής μουσικής αντάξιοι του μεγαλείου του χώρου φιλοξενίας του γεγονότος – παρέα με έναν καλλιτέχνη από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Federico Albanese, θεωρείται από τους πιο σημαντικούς νέους καλλιτέχνες της σύγχρονης κλασικής από την Ιταλία. Με βάση το πιάνο συνθέτει μελωδίες του χαρακτηρίζονται κινηματογραφικές και συνδυάζουν τους κλασικούς ήχους με σύγχρονες ποπ και ψυχεδελικές επιρροές. Μετά την φανταστική πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα για το Reworks Agora πριν από τρία χρόνια κι έχοντας στο ενεργητικό του παρουσίες σε μεγάλα φεστιβάλ και σκηνές στην Ευρώπη ο Αlbanese θα παρουσιάσει δουλειές από τα εξαίρετα album του.

Ο ORI, κατά κόσμο Ori Alboher, είναι Ισραηλινός συνθέτης, που χρησιμοποιεί πλήθος οργάνων στις συνθέσεις του. Αντλώντας έμπνευση από R&B, Pop, Ambient & Soul, ο ORI μοιράζεται τη μουσική του με απαλά φωνητικά, λούπες και μπιτς, χτίζοντας έτσι ρυθμικές και επαναλαμβανόμενες μελωδίες που μαγνητίζουν τον ακροατή.

O Ison, ως πολυπράγμων αντιπρόσωπος της εγχώριας μουσικής σκηνής θα παρουσιάσει ένα προσωπικό project σαν γέφυρα από το κλασικό στο νέο, συνθέτοντας σύγχρονους ήχους με ιδιαίτερα στοιχεία.

ΝΟΝ presents Federico Albanese, ORI & Ison
@ Άγιος Γεώργιος - Ροτόντα
Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 7 μ.μ. – 10 μ.μ.


Ο μοναδικός, ιστορικός χώρος της Ροτόντας ανοίγει την πύλη του στις 8 Μαΐου, υπoσχόμενος μια μοναδική εμπειρία.

*Λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου ο αριθμός θέσεων για την συγκεκριμένη εκδήλωση είναι συγκεκριμένος και περιορισμένος. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά η πρόσβαση σε αυτήν εξασφαλίζεται μόνο με την επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης εισόδου.
Η διάθεση των προσκλήσεων θα ανακοινωθεί την Τρίτη 30 Απριλίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μουσικοί:
Federico Albanese
ORI Alboher
Ison

Ομάδα Παραγωγής:
ΝΟΝ events
για το SKG Bridges Festival

Από τις 8 έως και τις 12 Μαΐου, το 2ο #SKG Bridges Festival, η «καρδιά» του πολιτισμού και των τεχνών θα… χτυπάει στη Θεσσαλονίκη.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ