{ Καλά νέα }

Νίκος Αναστασόπουλος: O γιατρός που έσωσε μάμα και παιδί από φλεγόμενο όχημα στην Ιόνια Οδό


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Νίκος Αναστασόπουλος: O γιατρός που έσωσε μάμα και παιδί από φλεγόμενο όχημα στην Ιόνια ΟδόΚαθοριστική για τη διάσωση μιας μητέρας και του μικρού παιδιού της, αποδείχθηκε η παρέμβαση του Πατρινού γιατρού Νίκου Αναστασόπουλου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε στην Ιόνια Οδό και άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες.

Καθοριστική για τη διάσωση μιας μητέρας και του μικρού παιδιού της,  αποδείχθηκε η παρέμβαση του Πατρινού γιατρού Νίκου Αναστασόπουλου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε στην Ιόνια Οδό και άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες.
 
Ο διερχόμενος γιατρός, διευθυντής στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, που ταξίδευε με την οικογένεια του για τις καλοκαιρινές διακοπές του, ακινητοποίησε το δικό του αυτοκίνητο και αγνοώντας κάθε πιθανό για τον ίδιο κίνδυνο έτρεξε αμέσως στο αναποδογυρισμένο και φλεγόμενο όχημα για να βγάλει τους επιβαίνοντες απ? αυτό.
 
Την ίδια ώρα φώναξε σε άλλο διερχόμενο οδηγό, που επίσης σταμάτησε στον τόπο του ατυχήματος, να πάρει από τη γυναίκα του (που είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας») έναν πυροσβεστήρα και να βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς στο αυτοκίνητο, που είχε ήδη εξαπλωθεί. Μέχρι την έλευση του ΕΚΑΒ,  πρόσφερε με τη συνδρομή της συζύγου του στους τραυματίες τις πρώτες βοήθειες, ενώ φρόντισε και για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο της Άρτας, βάζοντας σε προτεραιότητα το τραυματισμένο αγόρι. 
 
Με πληροφορίες από dete.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ