{ Τελευταία νέα }

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τρίτη 26/5

κατά του on line μαθήματος


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Τρίτη 26/5Το προηγούμενο συλλαλητήριο είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου όταν καθηγητές και μαθητές είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς τη Βουλή.

Νέο «ραντεβού» για κινητοποίηση κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας και της εφαρμογής της ρύθμισης για τη μετάδοση των μαθημάτων δίνουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες (ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ), την Τρίτη, 26 Μαΐου, στις 19:00, στα Προπύλαια.

Θα είναι το τρίτο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών, οι οποίοι ζητούν να αποσυρθεί το «αντιεκπαιδευτικό» -όπως το χαρακτηρίζουν- πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, να καταργηθεί η τροπολογία και να μην εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση για τη ζωντανή μετάδοση των μαθημάτων, να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία, να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Το προηγούμενο συλλαλητήριο είχε πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου όταν καθηγητές και μαθητές είχαν πραγματοποιήσει πορεία προς τη Βουλή.

Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα την απόφασή της για το άνοιγμα των Δημοτικών, αφού λάβει την πρόταση της Επιτροπής με επικεφαλής τον λοιμωξιολόγο κ. Σωτήρη Τσιόδρα. Η επιτροπή θα λάβει την τελική της απόφαση κατά τη συνεδρίασή της αύριο, Κυριακή.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ