{ Τελευταία νέα }

Μπαλάσκας για τον αστυνομικό ληστή: Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός περνάς πολύ ωραία στη φυλακή...

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Μπαλάσκας για τον αστυνομικό ληστή: Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός περνάς πολύ ωραία στη φυλακή...Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός περνάς πολύ ωραία στη φυλακή...

Προκάλεσε τις εντυπώσεις και όχι  μόνο, η μη πολιτικά ορθή - ''politically correct'' δήλωση του συνδικαλιστή της αστυνομίας κ. Μπαλάσκα, σχετικά με τον αστυνομικό ληστή. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, έκλεβε  (με το υπηρεσιακό του όπλο κιόλας) βενζινάδικα και περίπτερα.
Ο Σταύρος Μπαλάκας προανήγγειλε ότι θα δεχτεί επίθεση μέσα στη φυλακή.
Ωστόσο, το ύφος και οι λέξεις που χρησιμοποίησε προκάλεσαν....είπε συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.
«Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος. Όταν είσαι όμορφος και είσαι και αστυνομικός, να το ακούν και οι συνάδελφοί, περνάς ωραία. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία μέσα στη φυλακή. Θα περάσει πάρα πολύ ωραία».
Οταν ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε και προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη, εκείνος επανέλαβε ό,τι είπε.  Αν και υποστήριξε ότι δεν επιβραβεύει το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος αστυνομικός να δεχτεί επίθεση μέσα στη φυλακή, τόνισε ότι «είναι κάτι που συμβαίνει».
«Δεν υπάρχει αστυνομικός που να περνά στην αντίπερα όχθη, περνάει στους “πελάτες” μας, γίνεται παράνομος, γίνεται ληστής και να μην τον περιμένουν όλοι με ανοιχτές της αγκαλιές να τον υποδεχτούν. Είτε μας αρέσει είτε δε μας αρέσει», επέμεινε!
 
Αναφέρθηκε και ως παράδειγμα,  σε περίπτωση αστυνομικού που ήταν στην Άμεση Δράση και πωλούσε ναρκωτικά. «Την επόμενη μέρα που πήγε στις φυλακές Δομοκού, τον βρήκαν μέσα στα ντους και τον έκαναν κομμάτια. Του έσπασαν το κεφάλι, νοσηλεύτηκε ένα μήνα». «Αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν», είπε αλλά «ξέρω ότι οι αστυνομικοί εν ενεργεία δεν περνάνε καλά στις φυλακές». Μίλησε δε για πραγματικότητα, την οποία εκείνος ως αστυνομικός εν ενεργεία, δεν μπορεί να αλλάξει!
 
Συνεχίζοντας, διαμήνυσε σε όσους αστυνομικούς σκέφτονται να κάνουν παράνομες πράξεις ότι «θα πάνε φυλακή και εκεί που θα πάνε θα τους περιμένουν οι ποινικοί και θα περάσουν όμορφα».
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ