{ Μουσική }

Μουσικοχορευτική παράσταση «10 χρόνια ΔΙΟΝΥΣΟΣ … ας κρατήσουν οι χοροί»


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Μουσικοχορευτική παράσταση «10 χρόνια ΔΙΟΝΥΣΟΣ … ας κρατήσουν οι χοροί»
Δωρεάν


Πότε: 11/12/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Μουσικοχορευτική εκδήλωση 2009 - 2019 «10 χρόνια ΔΙΟΝΥΣΟΣ … ας κρατήσουν οι χοροί» στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».

Δέκα χρόνια πλούσιας πολιτιστικής δράσης συμπλήρωσε ο Αθλητικός Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Διόνυσος» Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά και το Δ.Σ. απευθύνει ανοιχτή Πρόσκληση στην Μουσικοχορευτική εκδήλωση 2009 - 2019 «10 χρόνια ΔΙΟΝΥΣΟΣ … ας κρατήσουν οι χοροί».

Την παράσταση επιμελείται και σκηνοθετεί η Γεωργία Σιδηροπούλου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συλλέγονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά.

Σε αυτή τη δημιουργική δεκαετία, ο σύλλογος έχει λάβει μέρος σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και τα μέλη του, μέσα από την εκμάθηση παραδοσιακών χορών από όλη τη χώρα, συνέβαλαν στο να μη λησμονηθεί η πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ