{ Τελευταία νέα }

Μισέλ Πλατινί: Η FIFA και το CAS δρουν όπως η μαφία.


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Μισέλ Πλατινί:  Η FIFA και το CAS δρουν όπως η μαφία.Ο Πλατινί μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, χαρακτηρίζοντας την Μαφία.

O πρώην πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί αφού εκδιώχθηκε με τη στάμπα του «πουλημένου», έχοντας τιμωρηθεί για παράνομη συναλλαγή, σε δηλώσεις του στην πολωνική «Sport» αναφέρθηκε στη δομή των FIFA, UEFA και CAS, λέγοντας ότι λειτουργούν σαν Μαφία.
 
«Δεν έκλαψα όταν έχασα την δουλειά μου. Πάλεψα για έναν και μοναδικό λόγο: Μισώ την αδικία. Και εκείνη με βρήκε. Η FIFA και το CAS δρουν όπως η μαφία. Είναι ένα μάτσο φιλαράκια. Κάνουν ότι θέλουν. Οι δύο οργανισμοί μαζί με την UEFA έχουν τους ίδιους δικηγόρους. Έχουν την δύναμη να εξαφανίσουν τον καθένα από το ποδόσφαιρο. Στην προκειμένη, κατάφεραν να μην με κάνουν πρόεδρο της FIFA. Συγχαρητήρια», είπε ο Γάλλος και πρόσθεσε...
 
«Η υπόθεση πήγε στα δικαστήρια. Όχι για μένα. Για τον Μπλάτερ. Εγώ ήμουν απλά μάρτυρας και τελικά με σκότωσαν μαζί του. Έχασα σε όλες τις εφέσεις, τώρα ασκώ έφεση στο Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου φοβήθηκαν να βγουν μπροστά και να με βοηθήσουν, να μιλήσουν επίσημα. Στα παρασκήνια, όμως, όλοι με παρηγορούσαν, μου έλεγαν ότι έχω δίκιο και ότι με στηρίζουν. Υπέροχη υποστήριξη... Τουλάχιστον, ξέρω ποιος είναι αληθινός φίλος και ποιος όχι».

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ