{ Τελευταία νέα }

Μίμης Πλέσσας: Με εκμεταλλεύτηκαν όλοι και το λέω με την κάκιστη έννοια


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Μίμης Πλέσσας: Με εκμεταλλεύτηκαν όλοι και το λέω με την κάκιστη έννοιαΟ γνωστός συνθέτης αποκάλυψε πως έχει γράψει 3220 τραγούδια

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» έδωσε ο Μίμης Πλέσσας ο οποίος εξέφρασε και ένα μεγάλο παράπονό του. Όσον αφορά τις ταινίες ο ίδιος είπε: «Όλες τις έχω κάνει εγώ και από όλες έχει βγει ένα μεγάλο αστέρι, εγώ φταίω για όλα».
 
Ο γνωστός συνθέτης αποκάλυψε πως έχει γράψει 3220 τραγούδια και εξέφρασε το μεγάλο του παράπονο λέγοντας.«Όλοι με εκμεταλλεύτηκαν. Με άφησε κανείς ανεκμετάλλευτο; Και το λέω με την κάκιστη έννοια. Βρες έναν που να μην με εκμεταλλεύτηκε, που να σκέφτηκε αυτόν τον κακομοίρη που τα έγραψε».
 
Λίγο πριν την πρεμιέρα του, έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό και μίλησε για όλους και για όλα.
“Όλοι, δεν με άφησε κανείς ανεκμετάλλευτο”, είπε με παράπονο για τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε.
«Με αυτά κάνανε τις τεράστιες καριέρες τους», δήλωσε ακόμα.
Όσον αφορά τις μουσικές του που έχει χαρίσει σε ελληνικές ταινίες, ο Μίμης Πλέσσας είπε:
 
«Όλες τις έχω κάνει εγώ και από όλες έχει βγει ένα μεγάλο αστέρι, εγώ φταίω για όλα».
«Τον Γιώργο τον λέω μαεστράκι», δήλωσε για τον Γιώργο Κατσαρό με τον οποίο πρόκειται να συνεργαστεί σύντομα, τονίζοντας: «Εκτιμούμε ο ένας τον άλλον».
 
«Έχω την εντύπωση ότι ακόμα χρωστάω στον Γιάννη»  είπε για τον αλησμόνητο Γιάννη Σπανό, ενώ τόνισε ότι έχει καημό που δεν κατάφερε να πάει στην κηδεία του.
«Δεν παίξανε ποτέ μπουνιές οι καριέρες μας», δήλωσε ακόμα.
Μιλώντας για την  Τζένη Βάνου, είπε πως «τέτοιο αηδόνι θα παρουσιαζόταν μετά από πάρα πολλά χρόνια» αποκαλύπτοντας πώς την έκανε τραγουδίστρια.
«Μπορούσε κανείς να γράψει αυτά που έγραφα εγώ;», απάντησε στην ερώτηση αν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ του ίδιου και των υπολοίπων συνθετών.
«Λυπάμαι που δεν είχα τίποτα περισσότερο να τους δώσω», δήλωσε για τα όσα έδωσε στους καλλιτέχνες.
Αμέσως μετά, έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τη Νάνα Μούσχουρη, ενώ εξέφρασε και την πικρία του για τον Γιάννη Πουλόπουλο.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ